×

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή αντιμετωπίσατε οποιοδήποτε πρόβλημα με το λογαριασμό σας επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας Ευχαριστούμε!

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ;

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Θερινά Μαθήματα Αγγλικών Online

Κάνε τις διακοπές σου, απόλαυσε το καλοκαίρι και ταυτόχρονα κέρδισε χρόνο κάνοντας Θερινά Μαθήματα Αγγλικών

Θερινά Μαθήματα Αγγλικών Online

Βελτιώστε τα Αγγλικά σας στη διάρκεια του καλοκαιριού και κερδίστε χρόνο! Από όπου και να βρίσκεστε μπορείτε να κάνετε Θερινά Μαθήματα Αγγλικών Online με την ποιότητα και την εμπειρία του English Courses.

Πληροφορίες

Τι κερδίζω με τα Θερινά Μαθήματα Αγγλικών;

Με τα ταχύρυθμα μαθήματα που γίνονται στα Θερινά Online Μαθήματα Αγγλικών μέσα σε μόλις δύο μήνες θα έχεις αναβαθμίσει τις δεξιότητές σου κατά ένα ολόκληρο επίπεδο! Και μπορεί να γίνει είτε με ιδιαίτερα μαθήματα, είτε σε τμήματα (group) για όλα τα επίπεδα γνώσης της αγγλικής γλώσσας.
Οπότε από όποιο σημείο κι αν θέλεις να ξεκινήσεις στο English Courses μπορείς να το κάνεις!

Επίσης, κερδίζεις χρόνο και μπορείς να δώσεις νωρίτερα εξετάσεις, εάν ο στόχος σου είναι να πάρεις άμεσα μία πιστοποίηση. Τα πτυχία B2 Lower ή C2 Proficiency με τα Θερινά Μαθήματα Αγγλικών Online είναι ένα βήμα πιο κοντά, γιατί μπορείς να δώσεις εξετάσεις νωρίτερα!

Γιατί Θερινά Μαθήματα Online;

Ένας λόγος είναι γιατί το καλοκαίρι είναι ευκαιρία για αποδράσεις σε αγαπημένους προορισμούς. Με τα Online Μαθήματα Αγγλικών μπορείς να συνεχίσεις και να μη χάσεις μαθήματα από όπου και αν βρίσκεσαι! Πάρε μαζί σου το Laptop και συνδύασε τη διασκέδαση με τα Μαθήματα Αγγλικών.
Επίσης, τα Online Μαθήματα Αγγλικών του English Courses είναι πιο οικονομικά για δύο λόγους.
Πρώτον, σε σχέση με την ποιότητα που παρέχεται, καθώς ο ανταγωνισμός μας είναι σε πανελλαδικό επίπεδο. Αυτό σαφώς ωφελεί τον τελικό αποδέκτη των υπηρεσιών μας!
Δεύτερον, πλέον οι μετακινήσεις κοστίζουν και πρέπει ο καθένας μας να συνυπολογίζει και αυτό το επιπλέον κόστος.

Online Μαθήματα Αγγλικών

Βασικές Αρχές English Courses

Αναπτύσσοντας την αυτοπεποίθηση και εμπνέοντας τη δημιουργικότητα – με τους ειδικούς στην εκμάθηση Αγγλικών.

Όταν επιλέγετε ένα από τα μαθήματα Αγγλικών που προσφέρουμε για παιδιά, βοηθάτε το παιδί σας να αναπτύξει την αυτοπεποίθηση του ενώ μαθαίνει τη γλώσσα που χρησιμοποιείται σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ως έφηβος, σου δίνουμε την ευκαιρία να κάνεις το επόμενο βήμα για το μέλλον σου μαθαίνοντας Αγγλικά, αλλά και βασικές δεξιότητες ζωής που θα σου χρησιμεύσουν αργότερα στην καθημερινότητά σου σε οποιαδήποτε χώρα και αν βρίσκεσαι.

Οι εξειδικευμένοι καθηγητές μας συνεργάζονται με τους γονείς έτσι ώστε να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες κάθε παιδιού – αναγνωρίζουμε τις ικανότητες τους παιδιού σας όπως και εσείς. Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει το παιδί σας;

Καλέστε μας ή κάνετε ένα Δωρεάν Μάθημα Αγγλικών για να μάθετε περισσότερα για το ποιοι είμαστε, τον τρόπο που διδάσκουμε και τι μπορείτε να κάνετε για να υποστηρίξετε τη μάθηση του παιδιού σας.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
241 111 7955 - 6939 853 492

FACEBOOK

TWITTER

YOUTUBE

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ

Είμαστε εδώ για να πετύχετε μέσω μιας νέας διαδικτυακής εμπειρίας εκμάθησης Αγγλικών!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Κάντε εγγραφή τώρα για να δηλώσετε συμμετοχή σε ένα απολύτως Δωρεάν Online Μάθημα!

Η προσφορά ισχύει για νέες εγγραφές. Εισάγετε το email σας και θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε ένα live online μάθημα 45 λεπτών με την υπεύθυνη καθηγήτρια Αγγλικών. Η ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του θα γίνει κατόπιν συνεννόησης και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Μάθετε Περισσότερα...

TOP