×

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή αντιμετωπίσατε οποιοδήποτε πρόβλημα με το λογαριασμό σας επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας Ευχαριστούμε!

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ;

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Online Μαθήματα Αγγλικών σε Αρχάριους

Θέμα

Online Μαθήματα Αγγλικών σε Αρχάριους

Το English Courses παρέχει εξειδικευμένα μαθήματα Αγγλικών online σε αρχάριους. Κατά αρχάς αξιολογούμε μέσα από μια σειρά προσαρμοσμένων τεστ με ακρίβεια το επίπεδο και τα κενά στην Αγγλική γλώσσα. Στην συνέχεια χρησιμοποιούμε eBooks που έχουν στόχο την ταχύτερη κάλυψη αυτών των κενών και απευθύνονται αποκλειστικά σε αρχάριους.

Κάντε τώρα το Δωρεάν Test Αξιολόγησης.

Ας δούμε αναλυτικά όμως τι ακριβώς παρέχει; Ένα ολοκληρωμένο πακέτο για Online Μαθήματα Αγγλικών σε Αρχάριους περιλαμβάνει ηλεκτρονικά βιβλία (πλήρως ψηφιοποιημένο υλικό) τα οποία έχουν δημιουργηθεί και διδάσκονται επί σειρά ετών από έμπειρους καθηγητές του English Courses. Mε τη χρήση της αναγνωρισμένης Διαδραστικής Online Πλατφόρμας Εκπαίδευσης, η χρήση της οποίας είναι απλούστατη ακόμα και για αρχάριους στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Επίσης παρέχεται ένα προσωποποιημένο eClass στο οποίο βρίσκονται online αναλυτικά για το κάθε μάθημα, οι ασκήσεις, διάφορες χρήσιμες σημειώσεις καθώς και το HD βίντεο από το κάθε μάθημα που πραγματοποιείται. Η χρήση του βίντεο δίνει τη δυνατότητα  στο μαθητή να ανατρέχει οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή σε προηγούμενα μαθήματα. Επιπρόσθετα μία σειρά από εξειδικευμένα online τεστ αγγλικών, τα οποία πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα αποτυπώνουν με ακρίβεια την πρόοδο και τα κενά που ίσως υπάρχουν.

Τα μόνα που χρειάζεστε είναι ένας Η/Υ και όρεξη για γνώση στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.
Δοκιμάστε ένα Δωρεάν Μάθημα Αγγλικών

Τέλος ένα από τα πλέον συγκριτικά πλεονεκτήματα του English Courses είναι ότι προσφέρει την ποιότητα των καθηγητών του και των σύγχρονων μεθόδων εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς. Έτσι η απόφαση για να ξεκινήσει κάποιος αρχάριος την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας και να ξεπεράσει τα εμπόδια τα οποία υπάρχουν, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη και τόσο “κοντά” από ποτέ.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
241 111 7955 - 6946 328 939

FACEBOOK

TWITTER

YOUTUBE

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ

Μαθηματα Αγγλικων μεσω Skype - Μαθήματα Αγγλικών OnlineRead more +12 Δεκεμβρίου 2020 από Θεοδώρα Γκαβού στην κατηγορία Γενικά Άρθρα

Μαθηματα Αγγλικων μεσω Skype

Read more +27 Οκτωβρίου 2019 από Θεοδώρα Γκαβού στην κατηγορία Γενικά Άρθρα

Δυσλεξία και Μαθησιακές Δυσκολίες στην Αγγλική Γλώσσα

Αγγλικά μέσω Internet - English CoursesRead more +11 Δεκεμβρίου 2018 από Θεοδώρα Γκαβού στην κατηγορία Γενικά Άρθρα

Αγγλικά μέσω Internet, γιατί;

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ

Είμαστε εδώ για να πετύχετε μέσω μιας νέας διαδικτυακής εμπειρίας εκμάθησης Αγγλικών!

TOP