×

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή αντιμετωπίσατε οποιοδήποτε πρόβλημα με το λογαριασμό σας επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας Ευχαριστούμε!

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ;

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Conversational English

Όταν σημασία έχει η πραγματική γνώση & ευχέρια στην ομιλία της Αγγλικής Γλώσσας

Βελτίωση Προφορικού Λόγου στα Αγγλικά

Βελτιώστε την ικανότητα ομιλίας και νιώστε αυτοπεποίθηση με τις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας του English Courses. Μιλήστε σωστά Αγγλικά χωρίς να διστάζετε ή να φοβάστε μέσω ενός online Πακέτου Μαθημάτων Αγγλικών Online.

Πληροφορίες

Τι σημαίνει Conversational;

Πρόκειται για μαθήματα που στοχεύουν στη βελτίωση της ευχέριας στην ομιλία και την προφορά της Αγγλικής Γλώσσας και όχι στην απόκτηση ενός Πτυχίου Αγγλικών. Για την τόνωση της αυτοπεποίθησης όσων το χρειάζονται σε διάφορες μορφές της καθημερινότητάς τους, ακόμα και αν είναι ήδη κάτοχοι ενός Πτυχίου Αγγλικών. Συχνά στόχος είναι η βελτίωση ειδικού λεξιλογίου αναλόγως των αναγκών που προκύπτουν από τον τομέα της εργασίας ή τον τομέα της εκπαίδευσης.

Ποιοι το χρειάζονται;

Όσοι αναζητούν εργασία και θα περάσουν από το στάδιο της προσωπικής συνέντευξης. Όσοι στην εργασία τους απαιτείται η επικοινωνία στα Αγγλικά, όπως στα τουριστικά επαγγέλματα. Επίσης, όσοι θα χρειαστεί να μεταβούν στο εξωτερικό για εργασία ή για σπουδές και η γνώση της Αγγλικής Γλώσσας είναι μια αναγκαιότητα αλλά δεν αρκεί η κατοχή κάποιας πιστοποίησης αναγνωρισμένου επιπέδου.

Online Μαθήματα Αγγλικών

Βασικές Αρχές Conversational

Είναι πολύ σημαντική η επικοινωνία! Είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να διατηρούμε ένα διάλογο σε κάθε περίσταση. Στις περιπτώσεις αυτές το πιο σημαντικό είναι η ευχέρεια λόγου. Διαφέρει δηλαδή από μία εξέταση για την κατάκτηση πιστοποίησης όπου ζητούμενο είναι το απόλυτα σωστό από γραμματικής και συντακτικής πλευράς.

Για την επίτευξη των παραπάνω επικοινωνιακών δεξιοτήτων το English Courses έχει την εμπειρία και τη γνώση. Δίνεται η δυνατότητα στο μαθητή να εξασκεί τη γλώσσα στον προφορικό λόγο λαμβάνοντας διαφορετικούς ρόλους. Επίσης συμμετέχει σε case studies μέσω των οποίων καταλαβαίνει πώς πρέπει να χειρίζεται τον προφορικό λόγο. Το αποτέλεσμα είναι να γίνεται κατανοητός και ο λόγος του να έχει συνοχή.

Το English Courses, γνωρίζοντας ότι η επικοινωνία είναι μια ανάγκη που κάποιες φορές δεν την καλύπτει ένα πτυχίο, θέτει τις σωστές βάσεις για την επικοινωνία στην Αγγλική Γλώσσα. Οι συζητήσεις βασίζονται και σε ειδικά θέματα που ενδιαφέρουν το μαθητή. Σε ιδανικές συνθήκες αυτό γίνεται και μέσα σε μικρές ομάδες (group) όπου ο καθηγητής ενθαρρύνει τους μαθητές να εναλλάσσουν τους ρόλους και να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Στόχος είναι να γίνεται διάλογος και να φτάνουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα που είναι η λήψη μιας απόφασης ή η επίτευξη μιας συμφωνίας.

Με αυτό τον τρόπο το English Courses διδάσκει στους μαθητές τη "σωστή γλώσσα" στο κατάλληλο περιβάλλον. Αυτό σημαίνει το κατάλληλο λεξιλόγιο ανά περίσταση. Η κάθε περίσταση μπορεί να ορίζεται μέσα σε ένα φιλικό ή επίσημο περιβάλλον, σε έναν εργασιακό χώρο, σε χώρους αναμονής μεταφορικών μέσων. Το English Courses θα βοηθήσει κάθε μαθητή να αναβαθμισει το επίπεδο συμμετοχής και κατανόησης για κάθε περίσταση.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
241 111 7955 - 6946 328 939

FACEBOOK

TWITTER

YOUTUBE

Conversational με Εξειδικευμένο Λεξιλόγιο

Για εσάς που ενδιαφέρεστε να εμπλουτίσετε το λεξιλόγιο και να βελτιώσετε την ευχέρια στην ομιλία σας σε έναν συγκεκριμένο επαγγελματικό τομέα ή ειδικότητα

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ

Είμαστε εδώ για να πετύχετε μέσω μιας νέας διαδικτυακής εμπειρίας εκμάθησης Αγγλικών!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Κάντε εγγραφή τώρα για να δηλώσετε συμμετοχή σε ένα απολύτως Δωρέαν Online Μάθημα!

Η προσφορά ισχύει για νέες εγγραφές. Εισάγετε το email σας και θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε ένα live online μάθημα 45 λεπτών με την υπεύθυνη καθηγήτρια Αγγλικών. Η ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του θα γίνει κατόπιν συνεννόησης και αναλόγα με τη διαθεσιμότητα. Μάθετε Περισσότερα...

TOP