×

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή αντιμετωπίσατε οποιοδήποτε πρόβλημα με το λογαριασμό σας επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας Ευχαριστούμε!

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ;

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Αγγλικά για Τουριστικά Επαγγέλματα

Θέμα

Αγγλικά για Τουριστικά Επαγγέλματα

Για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν αγγλικά για Τουριστικά Επαγγέλματα το English Courses παρέχει ένα συγκεκριμένο πακέτο εκπαίδευσης. Τι περιλαμβάνει όμως και σε τι το κάνει εξειδικευμένο; Καταρχάς διαπιστώνεται το Επίπεδο της Αγγλικής Γλώσσας μέσα από Εξειδικευμένα Τεστ που έχουν δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει διαβάθμιση. Στη συνέχεια ξεκινούν τα Online Μαθήματα Αγγλικών με δωρεάν eBooks του English Courses, τα οποία είναι συγκεκριμένα για τα Τουριστικά Επαγγέλματα. Μαζί με την κάλυψη των κενών στα γενικά Αγγλικά, δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στο προσαρμοσμένο λεξιλόγιο και τον προφορικό λόγο. Τα Online Μαθήματα Αγγλικών δίνουν τη δυνατότητα πρόσβασης στην ποιότητα εκμάθησης της Αγγλικής Γλώσσας του English Courses και στις πιο απομακρυσμένες τουριστικές περιοχές.

Κάντε τώρα το Δωρεάν Test Αξιολόγησης.

Η χρήση της Διαδραστικής Πλατφόρμας Εκπαίδευσης μαζί με το ατομικό eClass και το έμπειρο προσωπικό μας ελαχιστοποιούν τον απαιτούμενο χρόνο εκμάθησης της Αγγλικής ΓλώσσαςΟι τουριστικές επιχειρήσεις συνήθως, αναζητούν προσωπικό με πιστοποιημένη γνώση Αγγλικών. Η πιστοποίηση αυτή επιτυγχάνεται με την απόκτηση ενός Πτυχίου Αγγλικών.

Το Επίπεδο C2 - Proficiency, πιστοποιεί την άριστη γνώση αγγλικών και απαιτείται σε ξενοδοχειακες μονάδες και εστιατόρια για κάλυψη θέσεων όπως Ρεσεψιόν (Reception), Μετρ (Maitre) και  Σεφ (Chef). Το ίδιο ισχύει και για ξεναγούς σε τουριστικά αξιοθέατα, μουσεία ή αρχαιολογικούς χώρους καθώς και η κάλυψη θέσεων διοικητικού προσωπικού στις επιχειρήσεις αυτές.

Το Επίπεδο C1 - Advanced και το Επίπεδο B2 - Lower πιστοποιούν την πολύ καλή ή καλή αντίστοιχα γνώση Αγγλικών. Τα πτυχία αυτά απαιτούνται στην κάλυψη των περισσότερων θέσεων στις τουριστικές επιχειρήσεις. Αυτές είναι πωλητές σε καταστήματα με τουριστικά προϊόντα, σερβιτόροι και υπάλληλοι ξενοδοχείων καθώς και οδηγοί/συνοδοί τουριστικών εκδρομών.

Τα μόνα που χρειάζεστε είναι ένας Η/Υ και όρεξη για γνώση στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.
Δοκιμάστε ένα Δωρεάν Μάθημα Αγγλικών

Η απόκτηση του πολυπόθητου Πτυχίου Αγγλικών αλλά και η βελτίωση του εξειδικευμένου αγγλικού λεξιλογίου για τον Τουριστικό Τομέα, μέσα από μια σειρά μαθημάτων του English Courses στις καλύτερες τιμές, είναι πιο εύκολα και πιο κοντά από ποτέ!

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
241 111 7955 - 6946 328 939

FACEBOOK

TWITTER

YOUTUBE

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ

Μαθηματα Αγγλικων μεσω Skype - Μαθήματα Αγγλικών OnlineRead more +12 Δεκεμβρίου 2020 από Θεοδώρα Γκαβού στην κατηγορία Γενικά Άρθρα

Μαθηματα Αγγλικων μεσω Skype

Read more +27 Οκτωβρίου 2019 από Θεοδώρα Γκαβού στην κατηγορία Γενικά Άρθρα

Δυσλεξία και Μαθησιακές Δυσκολίες στην Αγγλική Γλώσσα

Αγγλικά μέσω Internet - English CoursesRead more +11 Δεκεμβρίου 2018 από Θεοδώρα Γκαβού στην κατηγορία Γενικά Άρθρα

Αγγλικά μέσω Internet, γιατί;

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ

Είμαστε εδώ για να πετύχετε μέσω μιας νέας διαδικτυακής εμπειρίας εκμάθησης Αγγλικών!

TOP