×

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή αντιμετωπίσατε οποιοδήποτε πρόβλημα με το λογαριασμό σας επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας Ευχαριστούμε!

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ;

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Εδώ θα βρείτε όλα τα άρθρα και νέα του English Courses

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019 / Στην κατηγορία Γενικά Άρθρα

Το English Courses έχει την ευαισθησία να βρίσκεται δίπλα σε παιδιά και ενήλικες με Δυσλεξία και Μαθησιακές Δυσκολίες στην Αγγλική γλώσσα. Η δυσλεξία είναι η πιο συχνή μορφή μαθησιακής δυσκολίας η οποία γίνεται αντιληπτή από τις πρώτες μαθητικές τάξεις.

(περισσότερα…)

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 / Στην κατηγορία Γενικά Άρθρα
Αγγλικά μέσω Internet - English Courses

Θέλετε να κάνετε Αγγλικά μέσω Internet αλλά δεν είστε σίγουροι αν αξίζει; Στο English Courses ο καθένας μπορεί να παρακολουθήσει μαθήματα Αγγλικών online και να αποκτήσει ένα Πτυχίο Αγγλικών ή να βελτιώσει τα Αγγλικά όσον αφορά τον προφορικό λόγο (Convesational), γενικά ή για συγκεκριμένο επαγγελματικό κλάδο. Στα Online Μαθήματα Αγγλικών συμμετέχουν ενήλικες, παιδιά, φοιτητές, επαγγελματίες, όλων των επιπέδων από όπου και αν βρίσκονται, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

(περισσότερα…)

Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2018 / Στην κατηγορία Γενικά Άρθρα
Αγγλικά Online ή σε Φροντηστήριο - English Courses

Όλοι όσοι επιλέγουν να κάνουν Αγγλικά Online  με τους καθηγητές του English Courses γνωρίζουν ότι τα μαθήματα γίνονται με τη χρήση της πλέον σύγχρονης Διαδραστικής Πλατφόρμας Εκπαίδευσης και της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας Μαθημάτων (eClass) για όλα τα επίπεδα και όλες τις ηλικίες.

(περισσότερα…)

Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 / Στην κατηγορία Γενικά Άρθρα
Αγγλικά Online για Παιδιά - Μαθήματα Αγγλικών online

Η ψηφιακή εποχή στον τομέα της εκμάθησης των Αγγλικών για Παιδιά είναι γεγονός και το English Courses παρέχει τα πιο σύγχρονα εργαλεία online learning. Αγγλικά Online για παιδιά με τη χρήση της Διαδραστικής Πλατφόρμας Εκπαίδευσης εύχρηστης και πρακτικής, που εκμηδενίζει πραγματικά την απόσταση που μπορεί να προκαλεί η οθόνη του ηλεκτρονικού υπολογιστή, κάνει και τον πιο δύσπιστο γονιό ενός παιδιού να ξεπεράσει τις φοβίες του για την online εκμάθηση Αγγλικών.

(περισσότερα…)

Σάββατο, 08 Σεπτεμβρίου 2018 / Στην κατηγορία Γενικά Άρθρα
Μαθήματα Αγγλικών σε Αρχάριους - English Courses

Το English Courses παρέχει εξειδικευμένα μαθήματα Αγγλικών σε αρχάριους. Κατά αρχάς αξιολογούμε μέσα από μια σειρά προσαρμοσμένων τεστ με ακρίβεια το επίπεδο και τα κενά στην Αγγλική γλώσσα. Στην συνέχεια χρησιμοποιούμε eBooks που έχουν στόχο την ταχύτερη κάλυψη αυτών των κενών και απευθύνονται αποκλειστικά σε αρχάριους. (περισσότερα…)

Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018 / Στην κατηγορία Γενικά Άρθρα
Μαθήματα Αγγλικών για Ενήλικες - Μαθήματα Αγγλικών online

Ξεπερασμένες πλέον όσο και αναχρονιστικές θεωρούνται οι απόψεις παλαιότερων ετών για την ηλικία που θα μπορούσε ή θα έπρεπε κάποιος να ξεκινήσει μία ξένη γλώσσα. Σύμφωνα με τις συνθήκες και τα δεδομένα της εποχής μας, η γνώση είναι μία αδιάκοπη διαδικασία και υπάρχει άμεση αλληλεπίδραση με την επαγγελματική δραστηριότητα του εκάστοτε ενήλικα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο, πως επιχειρήσεις στο εξωτερικό, αλλά τα τελευταία χρόνια και στη χώρα μας, επενδύουν στην βελτίωση των γνώσεων του προσωπικού τους στην αγγλική γλώσσα με Μαθήματα Αγγλικών για Ενήλικες.
(περισσότερα…)

Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018 / Στην κατηγορία Γενικά Άρθρα
Αγγλικά για Τουριστικά Επαγγέλματα - Μαθήματα Αγγλικών online

Για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν αγγλικά για Τουριστικά Επαγγέλματα το English Courses παρέχει ένα συγκεκριμένο πακέτο εκπαίδευσης. Τι περιλαμβάνει όμως και σε τι το κάνει εξειδικευμένο; Καταρχάς διαπιστώνεται το Επίπεδο της Αγγλικής Γλώσσας μέσα από Εξειδικευμένα Τεστ που έχουν δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει διαβάθμιση.

(περισσότερα…)

Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2018 / Στην κατηγορία Γενικά Άρθρα

Τα Αγγλικά για Πανελλήνιες Εξετάσεις σαν Ειδικό Μάθημα γίνεται ολοένα και συχνότερα επιλογή για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ποιες είναι όμως αυτές οι σχολές; Οι σχολές που χρειάζονται το ειδικό μάθημα είναι οι τουριστικές σχολές μαζί με τις σχολές της Αγγλικής Φιλολογίας, Μεταφραστών, ΜΜΕ, Δημοσίων Σχέσεων. (περισσότερα…)

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
241 111 7955 - 6946 328 939

FACEBOOK

TWITTER

YOUTUBE

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ

Είμαστε εδώ για να πετύχετε μέσω μιας νέας διαδικτυακής εμπειρίας εκμάθησης Αγγλικών!

TOP