×

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή αντιμετωπίσατε οποιοδήποτε πρόβλημα με το λογαριασμό σας επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας Ευχαριστούμε!

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ;

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Δυσλεξία και Μαθησιακές Δυσκολίες στην Αγγλική Γλώσσα

Θέμα

Δυσλεξία και Μαθησιακές δυσκολίες στην Αγγλική Γλώσσα

Το English Courses έχει την ευαισθησία να βρίσκεται δίπλα σε παιδιά και ενήλικες με Δυσλεξία και Μαθησιακές Δυσκολίες στην Αγγλική γλώσσα. Η δυσλεξία είναι η πιο συχνή μορφή μαθησιακής δυσκολίας η οποία γίνεται αντιληπτή από τις πρώτες μαθητικές τάξεις.

Τα 26 γράμματα του Αγγλικού αλφαβήτου αντιστοιχούν σε 44 ήχους που δυσκολεύουν πραγματικά τα άτομα με δυσλεξία. Την χαρακτηρίζουν ως φωνητικά αδέξια γλώσσα καθώς άλλα γράφουμε και άλλα διαβάζουμε. Γράμματα όπως τα b - d - p - q - g έχουν <καθρεφτικές> ιδιότητες κάνοντάς την δύσκολη τόσο την ανάγνωση όσο και την γραφή. Μαζί με αυτά τα χαρακτηριστικά της Αγγλικής γλώσσας προστίθενται και οι γενικές δυσκολίες ατόμων με δυσλεξία όπως η πρόσθεση ή αφαίρεση γραμμάτων από τις λέξεις.

Εμείς γνωρίζουμε τα προβλήματα που προκαλεί η δυσλεξία άλλα και άλλου είδους μαθησιακές δυσκολίες στους μαθητές μας. Επικεντρώνουμε την προσοχή μας σε κάθε μαθητή ξεχωριστά αναλύοντας τις ιδιαιτερότητές του. Έτσι προσαρμόζουμε το κάθε μάθημα στα μέτρα του.

Πως γίνεται η αντιμετώπιση των αδυναμιών σε μαθητές με αυτές τις δυσκολίες;

Η κατάρτιση μας στις μαθησιακές δυσκολίες και στη δυσλεξία καθώς και η εμπειρία μας στην διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας μας κάνουν ένα πραγματικά αξιόπιστο online φροντιστήριο Αγγλικών. Η αποκατάσταση των προβλημάτων στην γραφή και την ανάγνωση ξεκινάνε από την αρχική εκτίμηση της κατάστασης του κάθε μαθητή καθώς οι δυσκολίες διαφέρουν από μαθητή σε μαθητή. Με την επιλογή συγκεκριμένων ασκήσεων, κατάλληλων για την ηλικία και το γνωστικό επίπεδο του κάθε μαθητή και με την προβολή συγκεκριμένων πρακτικών συμβουλών προς τους ίδιους ή/και τους γονείς επισημαίνεται ο ρόλος τους για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των δυσκολιών και των αδυναμιών. Οι μαθητές με τις συγκεκριμένες αδυναμίες δεν υστερούν σε καμία περίπτωση σε νοημοσύνη έναντι των άλλων (μία παρεξήγηση εκπαιδευτικών στο πρόσφατο παρελθόν). Σίγουρα είναι όμως μία κατάσταση που όσο πιο νωρίς γίνει αντιλυπτεί τόσο πιο εύκολη θα είναι η προσαρμογή του μαθητή μέσω κατάλληλων εκπαιδευτικών τεχνικών

Τα μόνα που χρειάζεστε είναι ένας Η/Υ και όρεξη για γνώση στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Δοκιμάστε ένα Δωρεάν Μάθημα Αγγλικών

Το English Courses παρέχει Πακέτα Μαθημάτων Αγγλικών για όλα τα επίπεδα.

Γιατί να προτιμήσετε Online Μαθήματα Αγγλικών του English Courses;

  1. Χρησιμοποιεί την πλέον σύγχρονη Διαδραστική Πλατφόρμα Εκπαίδευσης και όχι μια απλή πλατφόρμα βιντεοκλήσεων όπως Skype, Viber, Facebook κτλ. Με πλεονέκτημα το διαμοιρασμό της οθόνης του καθηγητή με το μαθητή σε άριστη ποιότητα εικόνας και ήχου, στην οποία μπορεί να γράψει, να υπογραμμίσει, να επισημάνει και να λύσει ασκήσεις σε πραγματικό χρόνο (real time).
    Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και video.
  2. Παρέχει προσωπική Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Μαθημάτων (eClass) στην οποία βρίσκονται οι ασκήσεις, οι εκθέσεις, το λεξιλόγιο και οτιδήποτε είναι απαραίτητο σε εύχρηστες ηλεκτρονικές φόρμες. Οι απαντήσεις με τις επισημάνσεις από τις λυμένες ασκήσεις είναι πάντα διαθέσιμες πριν την έναρξη του μαθήματος περιορίζοντας του χρόνο που καταναλώνεται στο μάθημα για την επίλυσή τους στο ελάχιστο. Τέλος το βίντεο του μαθήματος είναι διαθέσιμο πάντα μετά την λήξη του μαθήματος. Σε αυτό μπορεί να ανατρέξει σε οποιοδήποτε σημείο του μαθήματος βλέποντας σημεία που τον ενδιαφέρουν.
  3. Σε τακτά χρονικά διαστήματα γίνεται Αξιολόγηση Προόδου και παρουσιάζεται με τη βοήθεια γραφημάτων το επίπεδο και οι ελλείψεις των μαθητών. Με αυτόν τον τρόπο επισημαίνονται τα σημεία βαρύτητας στα οποία πρέπει να επικεντρωθούν τόσο ο καθηγητής, όσο και ο μαθητής. Για να φτάσουμε σε αυτά τα αποτελέσματα προηγούνται εξειδικευμένα test αξιολόγησης ταυτόχρονα με τη γενική εικόνα του καθηγητή μέσα από τα μαθήματα.
  4. Το πιο σημαντικό από όλα είναι η Εμπειρία των Καθηγητών του English Courses στην εκμάθηση Αγγλικών για την απόκτηση κάποιου από τα αναγνωρισμένα Πτυχία Αγγλικών, Βελτίωση Αγγλικών στον Προφορικό Λόγο (Conversational) ή για Βελτίωση Αγγλικών για συγκεκριμένο επαγγελματικό κλάδο.
  5. Ανταγωνιστικές τιμές για Ιδιαίτερα και Ομαδικά Μαθήματα Αγγλικών. Για ορισμένες περιοχές, όπως νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές το οικονομικό όφελος φτάνει ή και ξεπερνά το 100%. Μειώστε το κόστος εκμάθησης Αγγλικών τώρα! Δείτε τις Τιμές των Πακέτων Μαθημάτων του English Courses και μιλήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε πιο αναλυτικά σε όποια απορία έχετε.

Σε οποιαδήποτε περιοχή της χώρας ή του εξωτερικού και αν βρίσκεστε μπορείτε να απολαύσετε μία πραγματική Εμπειρία Εκμάθησης Αγγλικών από το English Courses, το αρτιότερο Online Φροντιστήριο Αγγλικών, στις πιο προσιτές τιμές.

Τα μόνα που χρειάζεστε είναι ένας Η/Υ και όρεξη για γνώση στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Δοκιμάστε ένα Δωρεάν Μάθημα Αγγλικών

Το English Courses κάνει την εκμάθηση των Αγγλικών πιο εύκολη από ποτέ!

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
241 111 7955 - 6946 328 939

FACEBOOK

TWITTER

YOUTUBE

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ

Μαθηματα Αγγλικων μεσω Skype - Μαθήματα Αγγλικών OnlineRead more +12 Δεκεμβρίου 2020 από Θεοδώρα Γκαβού στην κατηγορία Γενικά Άρθρα

Μαθηματα Αγγλικων μεσω Skype

Αγγλικά μέσω Internet - English CoursesRead more +11 Δεκεμβρίου 2018 από Θεοδώρα Γκαβού στην κατηγορία Γενικά Άρθρα

Αγγλικά μέσω Internet, γιατί;

Αγγλικά Online ή σε Φροντηστήριο - English CoursesRead more +05 Νοεμβρίου 2018 από Θεοδώρα Γκαβού στην κατηγορία Γενικά Άρθρα

Αγγλικά Online ή στο Φροντιστήριο;

TOP