×

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή αντιμετωπίσατε οποιοδήποτε πρόβλημα με το λογαριασμό σας επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας Ευχαριστούμε!

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ;

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Αγγλικά για Επιχειρήσεις

Αναβάθμιση προσωπικού βελτιώνοντας τη γνώση τους στην Αγγλική Γλώσσα

Μαθήματα Αγγλικών Online για Επιχειρήσεις

Αγγλικά για Επιχειρήσεις που θέλουν να βελτιώσουν τη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας του προσωπικού τους με έμφαση στο λεξιλόγιο του τομέα που δραστηριοποιούνται
Αγγλικά για Επιχειρήσεις

English for Business Administration

Τα Αγγλικά για Επιχειρήσεις όσον αφορά τη Διοίκηση στοχεύουν στην βελτίωση του επιπέδου γνώσεων της Αγγλικής γλώσσας γενικά στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων, όπως η ομιλία με επιχειρηματικούς όρους ή η άριστη παραγωγή γραπτού λόγου σε έγγραφα και email επικοινωνίας που καλύπτουν σε έναν ικανοποιητικό βαθμό όλο το φάσμα των τμημάτων (π.χ οικονομικού, marketing, πωλήσεων κτλ.) μιας επιχείρησης. Δίνοντας αυτοπεποίθηση και το απαιτούμενο κύρος που χρειάζονται οι επιχειρήσεις τον 21ο αιώνα στην παγκόσμια αγορά.

English Specialised per Department

Αφορούν πλήρως εξειδικευμένα πακέτα μαθημάτων Αγγλικών ανάλογα με το ενδιαφερόμενο τμήμα (π.χ πωλήσεων, διασφάλισης ποιότητας, προσωπικού, έρευνας και ανάπτυξης κτλ.), καθώς το κάθε τμήμα μιας επιχείρησης κρύβει ιδιαιτερότητες που πολλές φορές είναι αδύνατο να καλύψει η γνώση γενικών Αγγλικών στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων και ταυτόχρονα είναι περιττές αν δεν ανήκουν συγκεκριμένα σε κάποιο τμήμα, όπως επιχειρήσεις μικρότερου μεγέθους. Η συγκεκριμένη κατηγορία καλύπτει επιχειρήσεις με δομή βασικού ή πολύπλοκου οργανογράμματος.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ

Είμαστε εδώ για να πετύχετε μέσω μιας νέας διαδικτυακής εμπειρίας εκμάθησης Αγγλικών!

ΔΩΡΕΑΝ ONLINE ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Κάντε εγγραφή τώρα για να δηλώσετε συμμετοχή σε μια απολύτως Δωρέαν Online Παρουσίαση!

Εισάγετε το email σας και θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε μια live online παρουσίαση 45 λεπτών με την υπεύθυνη καθηγήτρια Αγγλικών. Η ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του θα γίνει κατόπιν συνεννόησης και αναλόγα με τη διαθεσιμότητα.

TOP