×

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή αντιμετωπίσατε οποιοδήποτε πρόβλημα με το λογαριασμό σας επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας Ευχαριστούμε!

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ;

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Πανελλήνιες: Προετοιμασία Αγγλικών

Θέμα

Πανελλήνιες: Προετοιμασία Αγγλικών

Τα Αγγλικά για Πανελλήνιες Εξετάσεις σαν Ειδικό Μάθημα γίνεται ολοένα και συχνότερα επιλογή για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ποιες είναι όμως αυτές οι σχολές; Οι σχολές που χρειάζονται το ειδικό μάθημα είναι οι τουριστικές σχολές μαζί με τις σχολές της Αγγλικής Φιλολογίας, Μεταφραστών, ΜΜΕ, Δημοσίων Σχέσεων.

Τα μόνα που χρειάζεστε είναι ένας Η/Υ και όρεξη για γνώση στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.
Δοκιμάστε ένα Δωρεάν Μάθημα Αγγλικών

Οι βάσεις που απαιτούνται για την εισαγωγή σε αυτές τις σχολές είναι αρκετά υψηλές. Το ειδικό μάθημα της Αγγλικής Γλώσσας διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη της απαιτούμενης βαθμολογίας για την εισαγωγή σε αυτές. Έτσι η προετοιμασία αποτελεί το Α και το Ω στην επιτυχία του εκάστοτε υποψήφιου. Διάφορα σχολικά βοηθήματα προφανώς αποτελούν μετά από προσεκτική επιλογή μια καλή βοήθεια σε αυτή την προετοιμασία. Είναι όμως αδύνατο να καλύψουν την ποιότητα που προσφέρει η προετοιμασία με έναν πιστοποιημένο καθηγητή ξένων γλωσσών. Μερικά από τα βασικά προβλήματα για την πρόσβαση σε καθηγητές και φροντιστήρια που έχουν την εμπειρία πάνω στο κομμάτι αυτό, είναι το γεωγραφικό (αδυναμία σε νησιωτικές και επαρχιακές περιοχές) καθώς και λανθασμένης ενημέρωσης για την ποιότητα που αυτοί προσφέρουν.

Τα μόνα που χρειάζεστε είναι ένας Η/Υ και όρεξη για γνώση στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.
Δοκιμάστε ένα Δωρεάν Μάθημα Αγγλικών

Το English Courses παρέχει τα πιο σύγχρονα εργαλεία online learning. Η Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Μαθημάτων (eClass) του English Courses αποτελεί μία οργανωμένη βιβλιοθήκη μέσα στην οποία ο μαθητής έχει όλα τα eBooks που χρειάζεται μετά το τέλος κάθε μαθήματος, εξειδικευμένα και Δωρεάν για παιδιά που προετοιμάζονται για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις με Ειδικό Μάθημα τα Αγγλικά. Με χρήση της Διαδραστικής Πλατφόρμας Εκπαίδευσης εύχρηστης και πρακτικής, που εκμηδενίζει πραγματικά την απόσταση που μπορεί να προκαλεί η οθόνη του ηλεκτρονικού υπολογιστή, κάνοντας και τον πιο δύσπιστο γονιό ενός παιδιού να ξεπεράσει τις φοβίες του για την online εκμάθηση Αγγλικών.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
241 111 7955 - 6946 328 939

FACEBOOK

TWITTER

YOUTUBE

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ

Μαθηματα Αγγλικων μεσω Skype - Μαθήματα Αγγλικών OnlineRead more +12 Δεκεμβρίου 2020 από Θεοδώρα Γκαβού στην κατηγορία Γενικά Άρθρα

Μαθηματα Αγγλικων μεσω Skype

Read more +27 Οκτωβρίου 2019 από Θεοδώρα Γκαβού στην κατηγορία Γενικά Άρθρα

Δυσλεξία και Μαθησιακές Δυσκολίες στην Αγγλική Γλώσσα

Αγγλικά μέσω Internet - English CoursesRead more +11 Δεκεμβρίου 2018 από Θεοδώρα Γκαβού στην κατηγορία Γενικά Άρθρα

Αγγλικά μέσω Internet, γιατί;

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ

Είμαστε εδώ για να πετύχετε μέσω μιας νέας διαδικτυακής εμπειρίας εκμάθησης Αγγλικών!

TOP