×

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή αντιμετωπίσατε οποιοδήποτε πρόβλημα με το λογαριασμό σας επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας Ευχαριστούμε!

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ;

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Αγγλικά μέσω Skype

Θέμα

Μαθηματα Αγγλικων μεσω Skype

Ενδιαφέρεστε για Μαθηματα Αγγλικων μεσω Skype; Στο English Courses μπορείτε να κάνετε μαθήματα Αγγλικών χρησιμοποιώντας το Skype ή ακόμα καλύτερα μια διαδραστική πλατφόρμα εκπαίδευσης που έχει τις λειτουργίες του Skype και επιπλέον εύχρηστα εργαλεία αλληλεπίδρασης δασκάλου και μαθητή. Το Skype είναι μια πλατφόρμα επικοινωνίας και για αυτό έχει δημιουργηθεί. Μια διαδραστική πλατφόρμα εκπαίδευσης έχει μαθητοκεντρική φιλοσοφία κάνοντας έτσι τα Online Μαθήματα Αγγλικών προσιτά και εύχρηστα σε κάθε μαθητή, όποιας ηλικίας (παιδιά, εφήβους ή ενήλικες).

Μαθήματα Αγγλικών μέσω Skype σημαίνει μαθήματα μέσω Διαδικτύου... αλλά καλύτερα!

Τα Μαθήματα Αγγλικών μέσω διαδικτύου έχουν δημιουργηθεί εξ αρχής για να μπορούν να είναι διαχειρίσιμα online. Το εκπαιδευτικό υλικό έχει ψηφιοποιηθεί και έχει διαμορφωθεί ώστε είναι εύχρηστο για μαθήματα μέσω διαδικτύου. Εξάλλου είμαστε ένα online φροντιστήριο Αγγλικών που ξεκίνησε το 2017. Επομένως έχουμε μία διαδικτυακή εμπειρία που μας επιτρέπει να αξιοποιούμε όλες τις δυνατότητες του internet και εσείς να αποκομίζετε τα οφέλη της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Ο καθένας από εσάς μπορεί να παρακολουθήσει Μαθήματα Αγγλικών μέσω διαδικτύου και να αποκτήσει ένα Πτυχίο Αγγλικών ή να βελτιώσει τα Αγγλικά όσον αφορά τον προφορικό λόγο (Conversational), γενικά ή για συγκεκριμένο επαγγελματικό κλάδο.

Το English Courses παρέχει Πακέτα Μαθημάτων Αγγλικών για όλα τα επίπεδα.

Γιατί να προτιμήσετε Online Μαθήματα Αγγλικών του English Courses;

  1. Χρησιμοποιεί την πλέον σύγχρονη Διαδραστική Πλατφόρμα Εκπαίδευσης και όχι μια απλή πλατφόρμα βιντεοκλήσεων όπως Skype, Viber, Facebook κτλ. Με πλεονέκτημα το διαμοιρασμό της οθόνης του καθηγητή με το μαθητή σε άριστη ποιότητα εικόνας και ήχου, στην οποία μπορεί να γράψει, να υπογραμμίσει, να επισημάνει και να λύσει ασκήσεις σε πραγματικό χρόνο (real time).
    Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και video.
  2. Παρέχει προσωπική Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Μαθημάτων (eClass) στην οποία βρίσκονται οι ασκήσεις, οι εκθέσεις, το λεξιλόγιο και οτιδήποτε είναι απαραίτητο σε εύχρηστες ηλεκτρονικές φόρμες. Οι απαντήσεις με τις επισημάνσεις από τις λυμένες ασκήσεις είναι πάντα διαθέσιμες πριν την έναρξη του μαθήματος περιορίζοντας του χρόνο που καταναλώνεται στο μάθημα για την επίλυσή τους στο ελάχιστο. Τέλος το βίντεο του μαθήματος είναι διαθέσιμο πάντα μετά την λήξη του μαθήματος. Σε αυτό μπορεί να ανατρέξει σε οποιοδήποτε σημείο του μαθήματος βλέποντας σημεία που τον ενδιαφέρουν.
  3. Σε τακτά χρονικά διαστήματα γίνεται Αξιολόγηση Προόδου και παρουσιάζεται με τη βοήθεια γραφημάτων το επίπεδο και οι ελλείψεις των μαθητών. Με αυτόν τον τρόπο επισημαίνονται τα σημεία βαρύτητας στα οποία πρέπει να επικεντρωθούν τόσο ο καθηγητής, όσο και ο μαθητής. Για να φτάσουμε σε αυτά τα αποτελέσματα προηγούνται εξειδικευμένα test αξιολόγησης ταυτόχρονα με τη γενική εικόνα του καθηγητή μέσα από τα μαθήματα.
  4. Το πιο σημαντικό από όλα είναι η Εμπειρία των Καθηγητών του English Courses στην εκμάθηση Αγγλικών για την απόκτηση κάποιου από τα αναγνωρισμένα Πτυχία Αγγλικών, Βελτίωση Αγγλικών στον Προφορικό Λόγο (Conversational) ή για Βελτίωση Αγγλικών για συγκεκριμένο επαγγελματικό κλάδο.
  5. Ανταγωνιστικές τιμές για Ιδιαίτερα και Ομαδικά Μαθήματα Αγγλικών. Για ορισμένες περιοχές, όπως νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές το οικονομικό όφελος φτάνει ή και ξεπερνά το 100%. Μειώστε το κόστος εκμάθησης Αγγλικών τώρα! Δείτε τις Τιμές των Πακέτων Μαθημάτων του English Courses και μιλήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε πιο αναλυτικά σε όποια απορία έχετε.

Σε οποιαδήποτε περιοχή της χώρας ή του εξωτερικού και αν βρίσκεστε μπορείτε να απολαύσετε μία πραγματική Εμπειρία Εκμάθησης Αγγλικών από το English Courses, το αρτιότερο Online Φροντιστήριο Αγγλικών, στις πιο προσιτές τιμές.

Τα μόνα που χρειάζεστε είναι ένας Η/Υ και όρεξη για γνώση στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Δοκιμάστε ένα Δωρεάν Μάθημα Αγγλικών

Το English Courses κάνει την εκμάθηση των Αγγλικών πιο εύκολη από ποτέ!

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
241 111 7955 - 6946 328 939

FACEBOOK

TWITTER

YOUTUBE

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ

Read more +27 Οκτωβρίου 2019 από Θεοδώρα Γκαβού στην κατηγορία Γενικά Άρθρα

Δυσλεξία και Μαθησιακές Δυσκολίες στην Αγγλική Γλώσσα

Αγγλικά μέσω Internet - English CoursesRead more +11 Δεκεμβρίου 2018 από Θεοδώρα Γκαβού στην κατηγορία Γενικά Άρθρα

Αγγλικά μέσω Internet, γιατί;

Αγγλικά Online ή σε Φροντηστήριο - English CoursesRead more +05 Νοεμβρίου 2018 από Θεοδώρα Γκαβού στην κατηγορία Γενικά Άρθρα

Αγγλικά Online ή στο Φροντιστήριο;

TOP