×

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή αντιμετωπίσατε οποιοδήποτε πρόβλημα με το λογαριασμό σας επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας Ευχαριστούμε!

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ;

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Η Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Μαθημάτων (eClass)

του English Courses

Μάθημα χωρίς χαρτιά και βιβλία*

Όλα είναι ψηφιοποιημένα, οργανωμένα και αποθηκευμένα με ασφάλεια στο σύννεφο (cloud storing). Η τεχνολογία cloud έφτασε και στην εκπαίδευση και σας την προσφέρει το English Courses μέσω της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας Μαθημάτων (e-class). Δε θα χρειαστεί να σημειώσετε ή να εκτυπώσετε τίποτα (εκτός αν το επιθυμείτε), αφού όλη η θεωρία και οι ασκήσεις είναι σε ψηφιακή μορφή, άμεσα προσβάσιμα οποιαδήποτε στιγμή, όπου και αν βρίσκεστε! Το μάθημα δεν απαιτεί τη χρήση χαρτιών ή βιβλίων. Δε χρειάζεται να αγοράσετε βιβλία.
* Η προμήθειά τους είναι προαιρετική και εξαρτάται από τον κάθε μαθητή.

Ευκολία Χρήσης

Το περιβάλλον της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας Μαθημάτων (e-class) είναι απλό καθαρό και οργανωμένο και δε θα δυσκολέψει ούτε τον πιο αρχάριο χρήστη ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η οργάνωση είναι χρονολογική και ανά μάθημα και μπορείτε να δείτε εύκολα ποιες εργασίες είναι προς παράδοση και ποιες έχουν ολοκληρωθεί. Στις ολοκληρωμένες εργασίες μπορείτε να δείτε τη βαθμολογία και τις απαντήσεις σας, καθώς και τις διορθώσεις και τα σχόλια του καθηγητή σας. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες!

Δείτε την εικόνα με το περιβάλλον

της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας Μαθημάτων (eClass)

Προσβάσιμη από Όλες τις Συσκευές

Διαβάστε τη θεωρία (γραμματική και λεξιλόγιο), δείτε τα βίντεο των προηγούμενων μαθημάτων και κάνετε τις ασκήσεις από οποιαδήποτε συσκευή σας βολεύει. Η Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Μαθημάτων (e-class) προσαρμόζεται αυτόματα σε κάθε μέγεθος οθόνης. Η εμπειρία είναι απολαυστική είτε χρησιμοποιείτε τον σταθερό σας υπολογιστή ή το laptop σας, είτε το smartphone κινητό σας ή το tablet σας. Ξεκινήστε το διάβασμα της θεωρίας ή την επίλυση των ασκήσεων από το σπίτι σας και συνεχίστε καθώς βρίσκεστε στο λεωφορείο καθ’ οδόν για την εργασία σας! Ακολουθήστε το πρόγραμμά σας γνωρίζοντας ότι ανά πάσα στιγμή μπορείτε να έχετε πλήρη πρόσβαση στην Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Μαθημάτων (e-class).

Διαδραστική Πλατφόρμα Εκπαίδευσης

Η Διαδραστική Πλατφόρμα Εκπαίδευσης που χρησιμοποιούμε είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη για τα εργαλεία online learning και τις δυνατότητες που παρέχει δίνοντας την αίσθηση ότι ο καθηγητής είναι δίπλα σας!

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Μαθημάτων (eClass)

Όλα τα μαθήματα είναι σε ψηφιακή μορφή. Μπορείτε να διαβάζετε, να κάνετε τις ασκήσεις και να βλέπετε τα video των μαθημάτων από τον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone χωρίς χαρτιά και να έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή!

  • Χωρίς χαρτιά (paperless)
  • Από οποιαδήποτε συσκευή
  • Εξαιρετικό σύστημα σχολιασμού
  • Είναι φτιαγμένο για όλους

Τακτική Αξιολόγηση Προόδου

Δωρεάν συνεδρία για την αξιολόγηση του γνωστικού επιπέδου και των ελλείψεων των μαθητών μέσω ειδικών διαγραμμάτων προόδου τα οποία είναι διαθέσιμα για τους ίδιους ή/και τους γονείς (αν πρόκειται για παιδιά).

  • Δωρεάν Συνεδρία Αξιολόγησης
  • Αναλυτικό Γράφημα Προόδου
  • Συμβουλευτική Καθοδήγηση
  • Καθορισμός Στόχων

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ

Είμαστε εδώ για να πετύχετε μέσω μιας νέας διαδικτυακής εμπειρίας εκμάθησης Αγγλικών!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Κάντε εγγραφή τώρα για να δηλώσετε συμμετοχή σε ένα απολύτως Δωρεάν Online Μάθημα!

Η προσφορά ισχύει για νέες εγγραφές. Εισάγετε το email σας και θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε ένα live online μάθημα 45 λεπτών με την υπεύθυνη καθηγήτρια Αγγλικών. Η ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του θα γίνει κατόπιν συνεννόησης και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Μάθετε Περισσότερα...

TOP