×

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή αντιμετωπίσατε οποιοδήποτε πρόβλημα με το λογαριασμό σας επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας Ευχαριστούμε!

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ;

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Αγγλικά Online για Παιδιά

Θέμα

Αγγλικά Online για Παιδιά

Η ψηφιακή εποχή στον τομέα της εκμάθησης των Αγγλικών για Παιδιά είναι γεγονός και το English Courses παρέχει τα πιο σύγχρονα εργαλεία online learning. Αγγλικά Online για παιδιά με τη χρήση της Διαδραστικής Πλατφόρμας Εκπαίδευσης εύχρηστης και πρακτικής, που εκμηδενίζει πραγματικά την απόσταση που μπορεί να προκαλεί η οθόνη του ηλεκτρονικού υπολογιστή, κάνει και τον πιο δύσπιστο γονιό ενός παιδιού να ξεπεράσει τις φοβίες του για την online εκμάθηση Αγγλικών.

Η Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Μαθημάτων (eClass) του English Courses αποτελεί μία οργανωμένη βιβλιοθήκη μέσα στην οποία ο μαθητής έχει όλα τα eBooks που χρειάζεται μετά το τέλος κάθε μαθήματος. Όλα αυτά μαζί με την πολυετή εμπειρία των καθηγητών του English Courses και τα εξειδικευμένα Test Αξιολόγησης που δίνονται στους μαθητές κάνουν την επίτευξη του στόχου κάθε μαθητή εφικτή σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα από τις κλασικές μεθόδους διδασκαλίας.

Τα μόνα που χρειάζεστε είναι ένας Η/Υ και όρεξη για γνώση στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.
Δοκιμάστε ένα Δωρεάν Μάθημα Αγγλικών

Αναλυτικότερα

Μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου χρησιμοποιούν ήδη τη Διαδραστική Πλατφόρμα Εκπαίδευσης του English Courses με χαρακτηριστική ευκολία καθώς είναι σχεδιασμένη για να έχεις όλα τα εργαλεία μπροστά σας, όπως θα σας αναλύσει στο Δωρεάν Μάθημα η υπεύθυνη καθηγήτρια. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος ο καθηγητής μοιράζεται την οθόνη του με το μαθητή, στην οποία απεικονίζεται το μάθημα με eBooks που είναι προσαρμοσμένα στην ηλικία και τις δυνατότητες του κάθε παιδιού. Ο μαθητής έχει τη δυνατότητα να υποδεικνύει, να υπογραμμίζει, να γράφει, να κυκλώνει και άλλα πολλά πάνω στην οθόνη που απεικονίζει το μάθημα. Παράλληλα η Διαδραστική Πλατφόρμα Εκπαίδευσης έχει τη δυνατότητα για μαθήματα ιδιαίτερα αλλά και μαθήματα σε group.

Τα μόνα που χρειάζεστε είναι ένας Η/Υ και όρεξη για γνώση στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.
Δοκιμάστε ένα Δωρεάν Μάθημα Αγγλικών

Μετά το τέλος του μαθήματος ο μαθητής έχει την προσωπική του Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Μαθημάτων (eClass) μέσα στην οποία βρίσκονται το μάθημα το οποίο έχει διδαχθεί σε ηλεκτρονική μορφή (την οποία αν επιθυμεί μπορεί να εκτυπώσει). Τις φόρμες των ασκήσεων με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και συμπλήρωσεις κενού, οι οποίες μετά την απάντησή τους από τον μαθητή διορθώνονται και αποστέλλονται με τις διευκρινίσεις από τον καθηγητή πριν την έναρξη του επόμενου μαθήματος. Το λεξιλόγιο του μαθήματος και οι εκθέσεις που έχουν ζητηθεί υπάρχουν σε οργανωμένες φόρμες για συμπλήρωση από τον μαθητή. Τέλος τα listening καθώς και τα βίντεο του μαθήματος βρίσκονται στο eClass κάνοντάς το μία πληρέστατη βιβλιοθήκη μέσα στην οποία βρίσκονται όλα όσα πρέπει να έχει ο μαθητής.

Τα μόνα που χρειάζεστε είναι ένας Η/Υ και όρεξη για γνώση στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.
Δοκιμάστε ένα Δωρεάν Μάθημα Αγγλικών

Απαιτήσεις

Τα μόνα που είναι απαραίτητα είναι ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής με δυνατότητα τηλεδιάσκεψης (κάμερα, μικρόφωνο, ηχείο) και μία σύνδεση internet σταθερή ή ασύρματη. Τα υπόλοιπα είναι σε θέση να σας τα παρέχει το English Courses μέσω των έμπειρων καθηγητών και του τεχνικού τμήματος. Έχουμε την εμπειρία, την γνώση και την ευαισθησία που απαιτείται για την εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας σε παιδιά όλων των σχολικών βαθμίδων και επιπέδων. Έτσι με την χρήση των πιο σύγχρονων εργαλείων online learning και στις πιο προσιτές τιμές, το English Courses κάνει την εκμάθηση των Αγγλικών πιο εύκολη και πιο κοντά από ποτέ.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
241 111 7955 - 6946 328 939

FACEBOOK

TWITTER

YOUTUBE

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ

Μαθηματα Αγγλικων μεσω Skype - Μαθήματα Αγγλικών OnlineRead more +12 Δεκεμβρίου 2020 από Θεοδώρα Γκαβού στην κατηγορία Γενικά Άρθρα

Μαθηματα Αγγλικων μεσω Skype

Read more +27 Οκτωβρίου 2019 από Θεοδώρα Γκαβού στην κατηγορία Γενικά Άρθρα

Δυσλεξία και Μαθησιακές Δυσκολίες στην Αγγλική Γλώσσα

Αγγλικά μέσω Internet - English CoursesRead more +11 Δεκεμβρίου 2018 από Θεοδώρα Γκαβού στην κατηγορία Γενικά Άρθρα

Αγγλικά μέσω Internet, γιατί;

TOP