×

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή αντιμετωπίσατε οποιοδήποτε πρόβλημα με το λογαριασμό σας επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας Ευχαριστούμε!

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ;

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Αγγλικά Online ή Αγγλικά στο Φροντιστήριο;

Θέμα

Να κάνω Αγγλικά Online ή στο Φροντιστήριο;

Όλοι όσοι επιλέγουν να κάνουν Αγγλικά Online  με τους καθηγητές του English Courses γνωρίζουν ότι τα μαθήματα γίνονται με τη χρήση της πλέον σύγχρονης Διαδραστικής Πλατφόρμας Εκπαίδευσης και της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας Μαθημάτων (eClass) για όλα τα επίπεδα και όλες τις ηλικίες.

 

Ποια η διαφορά ανάμεσα σε Μαθήματα Αγγλικών Online και στις κλασικές μεθόδους διδασκαλίας Αγγλικών στο Φροντιστήριο;

Το English Courses χρησιμοποιεί τα τελειότερα και ταυτόχρονα εύχρηστα εργαλεία Online Learningγια μαθήματα Αγγλικών για ενήλικες αλλά και για παιδιά όλων των επιπέδων. Η εμπειρία των καθηγητών στο Online Learning κάνει από την πρώτη στιγμή, στο Δωρεάν Μάθημαπραγματικά οικείοτο περιβάλλον που γίνεται η διδασκαλία με τη χρήση της Διαδραστικής Πλατφόρμας Εκπαίδευσης. Έτσι χωρίς χρονοβόρες μετακινήσεις έχεις τους πιο έμπειρους καθηγητές από την άνεση του σπιτιού σου και το πιο σημαντικό από όπου και αν βρίσκεσαι.

Τα μόνα που χρειάζεστε είναι ένας Η/Υ και όρεξη για γνώση στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Δοκιμάστε ένα Δωρεάν Μάθημα Αγγλικών

 

Γιατί να προτιμήσω μάθημα με Διαδραστική Πλατφόρμα Εκπαίδευσης από μία πλατφόρμα βιντεοκλήσεων π.χ Skype, Facebook Messenger, Viber κ.α;

Ο διαμοιρασμός της οθόνης του καθηγητή με τους μαθητές με την χρήση των eBooks και η δυνατότητα να γράφουν, να υπογραμμίζουν, να διορθώνουν, να επισημαίνουν, πάνω στην οθόνη του υπολογιστή το καθιστά μία άριστη Διαδραστική Πλατφόρμα Εκπαίδευσης με ταυτόχρονη δυνατότητα αποθήκευσης του μαθήματος σε μορφή βίντεο. Δηλαδή ένα σύνολο από δυνατότητες που στις πιο γνωστές πλατφόρμες βιντεοκλήσεων δεν είναι υπάρχουν. Τα eBooks που χρησιμοποιεί το English Courses παρέχονται Δωρεάν στους μαθητές που ενδιαφέρονται για την απόκτηση ενός Πτυχίου Αγγλικών, για βελτίωση του προφορικού λόγου (Conversational) ή για βελτίωση των Αγγλικών τους στον επαγγελματικό τους κλάδο.

Με την Προσωπική Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Μαθημάτων (eClass) έχετε πρόσβαση στην τάξη οποιαδήποτε στιγμή, όπου και αν βρίσκεστε και από οποιαδήποτε συσκευή (υπολογιστή, tablet ή smartphone).

Τα eBooks, οι ασκήσεις, τα βίντεο, οι εκθέσεις και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστεί ο μαθητής ανεβαίνουν στην προσωπική Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Μαθημάτων. Εκεί ο μαθητής μπορεί να λύσει τις ασκήσεις σε εύχρηστες ηλεκτρονικές φόρμες ασκήσεων στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, στο tablet ή στο smartphone, με τις απαντήσεις, την βαθμολογία και τις επισημάνσεις να είναι διαθέσιμες πριν την έναρξη του επόμενου μαθήματος.

Τα μόνα που χρειάζεστε είναι ένας Η/Υ και όρεξη για γνώση στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Δοκιμάστε ένα Δωρεάν Μάθημα Αγγλικών

Ευκολία, Ταχύτητα, Οικονομία, Επιτυχία!

Ο χρόνος για την επίτευξη των στόχων τόσο από έναν ενήλικα όσο και από ένα παιδί μειώνεται δραστικά με την χρήση των εργαλείων Online Learning. Ταυτόχρονα σε αυτό βοηθάει η στοχευμένη αξιολόγηση του επιπέδου σε τακτά χρονικά διαστήματα με test αξιολόγησης και αποτύπωσης των κενών που υπάρχουν. Έτσι στις πιο προσιτές τιμές και με την καλύτερη ποιότητα στα Μαθήματα Αγγλικών Online το English Courses κάνει την εκμάθηση των Αγγλικών πιο εύκολη και πιο κοντά από ποτέ.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
241 111 7955 - 6946 328 939

FACEBOOK

TWITTER

YOUTUBE

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ

Μαθηματα Αγγλικων μεσω Skype - Μαθήματα Αγγλικών OnlineRead more +12 Δεκεμβρίου 2020 από Θεοδώρα Γκαβού στην κατηγορία Γενικά Άρθρα

Μαθηματα Αγγλικων μεσω Skype

Read more +27 Οκτωβρίου 2019 από Θεοδώρα Γκαβού στην κατηγορία Γενικά Άρθρα

Δυσλεξία και Μαθησιακές Δυσκολίες στην Αγγλική Γλώσσα

Αγγλικά μέσω Internet - English CoursesRead more +11 Δεκεμβρίου 2018 από Θεοδώρα Γκαβού στην κατηγορία Γενικά Άρθρα

Αγγλικά μέσω Internet, γιατί;

TOP