×

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή αντιμετωπίσατε οποιοδήποτε πρόβλημα με το λογαριασμό σας επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας Ευχαριστούμε!

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ;

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Τακτική Αξιολόγηση Προόδου

του English Courses

Η Τακτική Αξιολόγηση Προόδου του English Courses παρέχει στον κάθε μαθητή την ακριβή εικόνα του σε σχέση με τους στόχους του. Η διαδικασία που χρησιμοποιούμε βασίζεται σε μοντέλα αξιολόγησης που αφήνουν εκτός την αυθόρμητη, διαισθητική ή αυθαίρετη εικόνα που μπορεί να έχει ένας καθηγητής και επικεντρώνεται σε εξειδικευμένα τεστ προόδου. Τα τεστ αυτά μέσω αναλυτικών γραφημάτων δίνουν την ακριβή εικόνα όχι μόνο στον μαθητή αλλά και στον καθηγητή με σκοπό την διάγνωση των δυνατών σημείων αλλά κυρίως των αδυναμιών.

 

Δείτε το βίντεο με τα Εργαλεία

της Διαδραστικής Πλατφόρμας Εκπαίδευσης

Η ενημέρωση για την πορεία και την πρόοδο του κάθε μαθητή γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα σύμφωνα με την κρίση του καθηγητή. Για τους ενήλικες μαθητές γίνεται ανάλυση των γραφημάτων στους ίδιους ενώ αντίστοιχα γίνεται στους γονείς τους για τους ανήλικους. Η αξιολόγηση για εμάς αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της εκπαιδευτικής διαδικασίας καθώς είναι το εργαλείο με το οποίο μειώνουμε τον χρόνο επίτευξης των στόχων στον ελάχιστο δυνατό. Οι συνεδρίες για την ενημέρωση καθορίζονται σε μέρα και ώρα από τους ενδιαφερόμενους και διαρκεί περίπου 15 λεπτά και είναι εντελώς δωρεάν. Μέτα το τέλος της συνεδρίας αποστέλλονται σε αρχεία pdf μέσω email και στο eClass του μαθητή.

Διαδραστική Πλατφόρμα Εκπαίδευσης

Η Διαδραστική Πλατφόρμα Εκπαίδευσης που χρησιμοποιούμε είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη για τα εργαλεία online learning και τις δυνατότητες που παρέχει δίνοντας την αίσθηση ότι ο καθηγητής είναι δίπλα σας!

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Μαθημάτων (eClass)

Όλα τα μαθήματα είναι σε ψηφιακή μορφή. Μπορείτε να διαβάζετε, να κάνετε τις ασκήσεις και να βλέπετε τα video των μαθημάτων από τον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone χωρίς χαρτιά και να έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή!

  • Χωρίς χαρτιά (paperless)
  • Από οποιαδήποτε συσκευή
  • Εξαιρετικό σύστημα σχολιασμού
  • Είναι φτιαγμένο για όλους

Τακτική Αξιολόγηση Προόδου

Δωρεάν συνεδρία για την αξιολόγηση του γνωστικού επιπέδου και των ελλείψεων των μαθητών μέσω ειδικών διαγραμμάτων προόδου τα οποία είναι διαθέσιμα για τους ίδιους ή/και τους γονείς (αν πρόκειται για παιδιά).

  • Δωρεάν Συνεδρία Αξιολόγησης
  • Αναλυτικό Γράφημα Προόδου
  • Συμβουλευτική Καθοδήγηση
  • Καθορισμός Στόχων

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ

Είμαστε εδώ για να πετύχετε μέσω μιας νέας διαδικτυακής εμπειρίας εκμάθησης Αγγλικών!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Κάντε εγγραφή τώρα για να δηλώσετε συμμετοχή σε ένα απολύτως Δωρέαν Online Μάθημα!

Η προσφορά ισχύει για νέες εγγραφές. Εισάγετε το email σας και θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε ένα live online μάθημα 45 λεπτών με την υπεύθυνη καθηγήτρια Αγγλικών. Η ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του θα γίνει κατόπιν συνεννόησης και αναλόγα με τη διαθεσιμότητα. Μάθετε Περισσότερα...

TOP