×

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή αντιμετωπίσατε οποιοδήποτε πρόβλημα με το λογαριασμό σας επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας Ευχαριστούμε!

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ;

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Πτυχία Αγγλικών

Πιστοποίηση γνώσης της Αγγλικής Γλώσσας μέσω Αναγνωρισμένων Πτυχίων.

Πτυχία Αγγλικών Online

Με το English Courses έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το πτυχίο που επιθυμείτε μέσα από μία μοναδική online διαδραστική διδακτική εμπειρία.
Πτυχία Αγγλικών επιπέδων B2 (LOWER), C1 (ADVANCED), C2 (PROFICIENCY).

Πληροφορίες

Απαραίτητο Στοιχείο του Βιογραφικού

Τα Πτυχία Αγγλικών δίνουν την πιστοποίηση του επιπέδου της γνώσης της Αγγλικής Γλώσσας ,τα οποία δίνονται μέσα από εξετάσεις που εκπονούν τα κέντρα πιστοποίησης. Αποτελεί απαραίτητο στοιχείο για το σωστό “χτίσιμο” του βιογραφικού στην αγορά εργασίας και πιο συγκεκριμένα στην χώρα μας αποτελεί μοριοδοτούμενο πιστοποιητικό για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ. Επίσης είναι απαραίτητο στοιχείο τα τελευταία χρόνια για την συνέχιση σπουδών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σε ελληνικά ή ξένα Πανεπιστήμια.

Ποιο Πτυχίο να Επιλέξω;

Τα τελευταία χρόνια η απόκτηση ενός από τα πολλά πτυχία Αγγλικών που πιστοποιούν το επίπεδο γνώσης της Αγγλικής Γλώσσας αποτελεί για πολλούς γόρδιο δεσμό. Το πλήθος των φορέων πιστοποίησης, καθώς και ο διαχωρισμός σε αναγνωρισμένα και μη, αποτελεί πονοκέφαλο για κάθε ενδιαφερόμενο. Το English Courses με την πολυετή εμπειρία πάνω στον τομέα των πτυχίων Αγγλικών στη χώρα μας έχει τη γνώση για να σας δώσει όλες τις πληροφορίες ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο πτυχίο για την περίπτωσή σας.

Online Μαθήματα Αγγλικών

Επίπεδα Γνώσης Αγγλικής Γλώσσας

Τα επίπεδα που καθορίζουν το βαθμό κατανόησης και την αποτελεσματικότητα χρήσης των αγγλικών διαμορφώνονται από το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες του Συμβουλίου της Ευρώπης (CEFR).
Τα επίπεδα είναι τα παρακάτω:
Α1 (αρχάριοι)
Α2 (βασικοί)
Β1 (ενδιάμεσο)
Β2 (άνω ενδιάμεσο)
C1 (προχωρημένοι)
C2 (άριστοι)

Σύμφωνα με αυτό το πλαίσιο εύκολα μπορεί κάποιος να καθορίσει το επίπεδο γνώσης της Αγγλικής Γλώσσας ώστε να μπορέσει να το βελτιώσει και να το ενισχύσει. Τα επίπεδα Β2, C1, C2 είναι και αυτά που παρέχουν μια πιστοποίηση αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ, καθώς και από κρατικά και ιδιωτικά ιδρύματα και επιχειρήσεις.

Κατακτώντας την πιστοποίηση σε καθένα από αυτά τα επίπεδα καθορίζονται και κάποιες παράμετροι σχετικά με την πραγματική εικόνα κατά την παραγωγή της Αγγλικής Γλώσσας είτε σε γραπτό είτε σε προφορικό λόγο και σε διαφορετικές συνθήκες.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
241 111 7955 - 6946 328 939

FACEBOOK

TWITTER

YOUTUBE

Πακέτα Μαθημάτων

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ

Είμαστε εδώ για να πετύχετε μέσω μιας νέας διαδικτυακής εμπειρίας εκμάθησης Αγγλικών!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Κάντε εγγραφή τώρα για να δηλώσετε συμμετοχή σε ένα απολύτως Δωρέαν Online Μάθημα!

Η προσφορά ισχύει για νέες εγγραφές. Εισάγετε το email σας και θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε ένα live online μάθημα 45 λεπτών με την υπεύθυνη καθηγήτρια Αγγλικών. Η ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του θα γίνει κατόπιν συνεννόησης και αναλόγα με τη διαθεσιμότητα. Μάθετε Περισσότερα...

TOP