×

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή αντιμετωπίσατε οποιοδήποτε πρόβλημα με το λογαριασμό σας επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας Ευχαριστούμε!

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ;

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Πακέτο 36 Ωρών
{Επίπεδο Β2 - Ιδιαίτερα}

 • Καλύπτει μαθήματα για περίοδο περίπου τριών μηνών!
 • Κερδίστε απίστευτη έκπτωση έως 35%!
 • Αφορά πραγματικές ώρες 60 λεπτών! (όχι 45 λεπτά)
 • Πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες σας!
 • Στις αργίες γίνεται πάντα αναπλήρωση μαθημάτων!
 • Αναπλήρωση σε περίπτωση που υπάρχει κώλυμα!
 • Αλλάξατε γνώμη; Επιστροφή χρημάτων χωρίς ερωτήσεις!
ή
Έκπτωση! -34%

Πακέτο 36 ωρών

22,90 15,00  την ώρα

Κωδικός προϊόντος: cert-b2-priv-36-h Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

 

  • Επιλέξτε τον αριθμό ωρών που σας εξυπηρετεί!
  • Περιλαμβάνει πραγματικές ώρες (60 λεπτά και όχι 45 λεπτά).
  • Το πρόγραμμα ρυθμίζεται σύμφωνα με τις ανάγκες του μαθητή (σε συνεννόηση με τον καθηγητή).
  • Καλύπτει μια σειρά μαθημάτων διάρκειας περίπου ενός μήνα (3 ώρες την εβδομάδα).
  • Το κάθε μάθημα διαρκεί τουλάχιστον μία ώρα (υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν έως και δύο μαθήματα συνεχόμενα μετά από συνεννόηση με το μαθητή και στην περίπτωση ταχύρυθμου προγράμματος).
  • Σε περίπτωση ακύρωσης ενός μαθήματος υπάρχει πάντοτε αναπλήρωση του χαμένου μαθήματος (προσπάθεια αναπλήρωσης έως τρεις συνεχόμενες φορές).
  • Σε επίσημες αργίες δεν πραγματοποιούνται μαθήματα (γίνεται αναπλήρωση σε άλλη ημερομηνία κατόπιν συνεννόησης).
  • Από την ημερομηνία αγοράς οι ώρες μαθημάτων πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί μέσα σε διάρκεια ενός έτους.
  • Αλλάξατε γνώμη; Σας επιστρέφουμε τα χρήματα χωρίς ερωτήσεις! (Εφόσον δεν έχουν ολοκληρωθεί πάνω από 2 ώρες μαθημάτων).

Έχετε ερωτήσεις;

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:    241 111 7955 6946 328 939

 

Αν λάβουμε υπόψιν ότι ένας μέσος μαθητής χρειάζεται 3 ώρες παρακολούθησης αγγλικών εβδομαδιαίως είτε αυτές χωρίζονται σε τρία μαθήματα της μιας ώρας (60 λεπτά) είτε αυτά κατανέμονται σε δυο μαθήματα της μιάμισης ώρας (90 λεπτά) τότε μπορούμε να συμπεράνουμε ότι αυτό το πακέτο των 12 ωρών είναι περίπου ένας μήνας διδασκαλίας.

Η χρήση της λέξης περίπου δε δείχνει φυσικά καμία αβεβαιότητα για το χρόνο και το σχεδιασμό των μαθημάτων αλλά ο σκοπός της είναι να δείξει ότι το English Courses προσαρμόζεται στις ανάγκες των μαθητών στους οποίους απευθύνεται. Πιο αναλυτικά ο εκάστοτε μαθητής μπορεί λόγω εργασιακών, οικογενειακή ή άλλων υποχρεώσεων να μη δύναται να ακολουθήσει το προτεινόμενο πρόγραμμα μαθημάτων. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το πακέτο των 12 ωρών να διευρυνθεί και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Εκτός από την ανάγκη διεύρυνσης του προτεινόμενου πακέτου μπορεί για κάποιον μαθητή να υπάρχει η ανάγκη δημιουργίας ενός πιο εντατικού προγράμματος, για παράδειγμα λόγω κάποιας εργασιακής ευκαιρίας η οποία απαιτεί άριστη γνώση αγγλικών αλλά με στενά χρονικά περιθώρια υποβολής αίτησης, το English Courses δίνει τη δυνατότητα προσαρμοστικότητας στις εκάστοτε ανάγκες. Μέσα από αυτά τα δυο ενδεικτικά παραδείγματα μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι το English Courses δεν απευθύνεται μόνο σε αυτούς που θέλουν ή απαιτείται να μάθουν αγγλικά αλλά έχουν το χρόνο να το κάνουν ακολουθώντας ένα ήδη προκαθορισμένο πρόγραμμα, αλλά και στους ενδιαφερόμενους που δεν έχουν την πολυτέλεια του χρόνου και αναζητούν μια λύση η οποία να δίνεται έπειτα από μια προσωπική συνεννόηση με τον καθηγητή προκειμένου να δημιουργηθεί ένα πακέτο μαθημάτων που θα φτιάχνεται με βάση τις καθημερινές τους ανάγκες. Εκτός από το χρονικό όριο που θα είναι αποτέλεσμα συνεννόησης όλα τα υπόλοιπα που θα αφορούν το πακέτο θα είναι καθορισμένα από το English Courses αφού το κομμάτι της προετοιμασίας και του σχεδιασμού των μαθημάτων είναι αποτέλεσμα εργασίας, γνώσης και εμπειρίας των εκπαιδευτικών.

 

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος36 kg

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ

Είμαστε εδώ για να πετύχετε μέσω μιας νέας εμπειρίας εκμάθησης Αγγλικών!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Κάντε εγγραφή τώρα για να δηλώσετε συμμετοχή σε ένα απολύτως Δωρέαν Online Μάθημα!

Η προσφορά ισχύει για νέες εγγραφές. Εισάγετε το email σας και θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε ένα live online μάθημα 45 λεπτών με την υπεύθυνη καθηγήτρια Αγγλικών. Η ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του θα γίνει κατόπιν συνεννόησης και αναλόγα με τη διαθεσιμότητα. Μάθετε Περισσότερα...

TOP