×

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή αντιμετωπίσατε οποιοδήποτε πρόβλημα με το λογαριασμό σας επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας Ευχαριστούμε!

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ;

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Μαθήματα Αγγλικών σε Group

Συμμετέχετε σε ομαδικά μαθήματα αγγλικών και... βγείτε κερδισμένοι!

Το English Courses παρέχει τη δυνατότητα για Μάθημα Αγγλικών σε Group σε ολιγομελή τμήματα που αποτελούνται από δύο έως πέντε άτομα.

Πληροφορίες

Οικονομικό Όφελος έως 60%

Πολύ βασικό είναι το οικονομικό όφελος το οποίο μπορεί να φτάσει ακόμα και στο 60% σε σχέση με το Ατομικό Μάθημα Αγγλικών (One to One Μάθημα Αγγλικών) κάνοντάς το εφικτό για κάθε “βαλάντιο”. Εσείς όμως συνεχίζετε να απολαμβάνετε την υψηλή ποιότητα και όλες τις δυνατότητες της σύγχρονης Διαδραστικής Πλατφόρμας Εκπαίδευσης και της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας Μαθημάτων (eClass) που παρέχει το English Courses.

Πλεονεκτήματα Μαθημάτων σε Group

Χρησιμοποιώντας την ομαδοσυνεργατική μέθοδο στις διάφορες εργασίες τους οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να γίνονται κοινωνικά ενεργοί, πράγμα το οποίο προωθεί τις μαθησιακές και κοινωνικές δεξιότητες. Ταυτόχρονα γεννιούνται απορίες και προβληματισμοί από κάθε άτομο της ομάδας ξεχωριστά. Έτσι, μέσα από τις απορίες και τις κατάλληλες οδηγίες των καθηγητών του English Courses, η βελτίωση των μαθητών του Ομαδικού Μαθήματος Αγγλικών (Μαθήματος Αγγλικών σε Group) εξελίσσεται ταχύτερα.

Online Μαθήματα σε Group

Η σύνθεση μιας ομάδας/τάξης είναι ένας συνδυασμός προσωπικοτήτων από διαφορετικά περιβάλλοντα, διαφορετικούς μαθησιακούς τύπους και διαφορετικά ταλέντα. Η εξειδίκευση, η εμπειρία και η ξεχωριστή προσωπικότητα του εκπαιδευτικού, συμπληρώνουν και διαφοροποιούν κάθε μάθημα. Έτσι, η ομαδική διδασκαλία γίνεται ένα κατάλληλο περιβάλλον μάθησης μιας ξένης γλώσσας. Ο καθηγητής συντονίζει τη διαδικασία και οι μαθητές απορροφούν πληροφορίες από την ομάδα. Διαφοροποιεί τις μεθόδους διδασκαλίας οπότε η εμπειρία ενισχύεται.

Το English Courses και το έμπειρο διδακτικό προσωπικό του χρησιμοποιεί τη δυναμική της ομάδας για την πολυδιάστατη διδασκαλία. Επιτυγχάνει στην ενίσχυση των δυνατών σημείων των μαθητών για την εξάλειψη των αδυναμιών. Με αυτόν τον τρόπο, αποφεύγεται μια απομονωτική και μονόπλευρη προσέγγιση που μπορεί να οδηγήσει σε μαθησιακό τέλμα.

Το English Courses χρησιμοποιεί νέες μεθόδους διδασκαλίας, σύγχρονη διαδραστική πλατφόρμα που ολοκληρώνει τη σύνθεση ενός ιδανικού περιβάλλοντος για τη διδασκαλία κάθε μαθησιακού τύπου. Εκμεταλλεύεται ισόρροπα τις δυνατότητες του κάθε μέλους της ομάδας και το μαθησιακό περιβάλλον, ανάλογα με τις απαιτήσεις τους. Το απαιτούμενο υψηλό επίπεδο επικοινωνίας στην ξένη γλώσσα, αλλά κυρίως ο στόχος του πτυχίου Αγγλικών, είναι αυτά που καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τη διαδικασία του μαθήματος. Οι υποψήφιοι πρέπει να μάθουν να επικοινωνούν σε ζευγάρια ή σαν ομάδα. Έτσι ακριβώς όπως αντιμετωπίζονται, άλλωστε, στις εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίων Αγγλικών (π.χ. Lower – Proficiency).

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
241 111 7955 - 6946 328 939

FACEBOOK

TWITTER

YOUTUBE

Πακέτα Μαθημάτων

Πτυχία Αγγλικών (Επίπεδα)

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ

Είμαστε εδώ για να πετύχετε μέσω μιας νέας διαδικτυακής εμπειρίας εκμάθησης Αγγλικών!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Κάντε εγγραφή τώρα για να δηλώσετε συμμετοχή σε ένα απολύτως Δωρέαν Online Μάθημα!

Η προσφορά ισχύει για νέες εγγραφές. Εισάγετε το email σας και θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε ένα live online μάθημα 45 λεπτών με την υπεύθυνη καθηγήτρια Αγγλικών. Η ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του θα γίνει κατόπιν συνεννόησης και αναλόγα με τη διαθεσιμότητα. Μάθετε Περισσότερα...

TOP