×

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή αντιμετωπίσατε οποιοδήποτε πρόβλημα με το λογαριασμό σας επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας Ευχαριστούμε!

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ;

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών

Για να έχετε τον έλεγχο προς την επιτυχία!

Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών Online

Το English Courses παρέχει τη δυνατότητα συμμετοχής σε Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών Online (One to One). Ουσιαστικά πρόκειται για μαθήματα μεταξύ καθηγητή και μαθητή μέσω της online διαδραστικής πλατφόρμας εκπαίδευσης.

Πληροφορίες

Προσαρμόζεται στα Μέτρα σας

Το Ατομικό Μάθημα Αγγλικών Online (One to One Μάθημα Αγγλικών Online) προσαρμόζεται αποκλειστικά στα μέτρα σας και τις ανάγκες σας. Το πρόγραμμα καθορίζεται από κοινού με τον καθηγητή και το μαθητή, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί σε Ομαδικά Μαθήματα Αγγλικών Online (Μαθήματα Αγγλικών σε Group Online). Στην περίπτωση των Ομαδικών Μαθημάτων Αγγλικών Online (Μαθήματα Αγγλικών σε Group Online) η ώρα είναι συνήθως προγραμματισμένη από τον καθηγητή αφού θα πρέπει να βολεύουν όλους τους συμμετέχοντες.

Ακολουθεί τους Ρυθμούς σας

Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι η μάθηση είναι μία προσωπική υπόθεση. Ο κάθε άνθρωπος την αντιλαμβάνεται διαφορετικά και αποδίδει ανάλογα με τον τρόπο που γίνεται το μάθημα. Επίσης, υπάρχουν μαθητές που λόγο της ιδιοσυγκρασίας τους δυσκολεύονται από την παρουσία άλλων μαθητών στο ίδιο μάθημα. Το ποσοστό αυτών των ανθρώπων δεν είναι μικρό. Σε αυτές τις περιπτώσεις η επιλογή ενός Ατομικού Μαθήματος Αγγλικών (One to One Μαθήματος Αγγλικών) αυξάνει την ταχύτητα επίτευξης του επιθυμητού αποτελέσματος.

Online Μαθήματα Αγγλικών

Online Ιδιαίτερα Μαθήματα

Τα Ιδιαίτερα Μαθήματα προσφέρουν πολλά θετικά έναντι οποιασδήποτε άλλης εκπαιδευτικής διαδικασίας. Βασικό πλεονέκτημα η συνεχής και αποκλειστική παρακολούθηση της πορείας του μαθητή σε συνδυασμό με την διαρκή παρότρυνση και υποστήριξη για όλο και πιο καλύτερες επιδόσεις. Μέσα από τα Ιδιαίτερα Μαθήματα ο καθηγητής μπορεί να καλύψει τις μαθησιακές ανάγκες του μαθητή αφιερώνοντας όσο χρόνο χρειάζεται για τη λύση αποριών χωρίς να υπάρχει η πίεση των υπόλοιπων μαθητών. Συνεπώς, έχουμε την καλύτερη κατανόηση και εμβάθυνση της Αγγλικής Γλώσσας.

Η εξατομικευμένη διδασκαλία προσφέρει διαφορετικό τρόπο προσέγγισης για κάθε μαθητή, ανάλογα με την προσωπικότητα και τις ικανότητές του. Επίσης, οι σημειώσεις, οι ασκήσεις και τα διαγωνίσματα προσαρμόζονται στο επίπεδο γνώσεων του μαθητή. Ταυτόχρονα, επιδιώκεται η κάλυψη πιθανών κενών και ελλείψεων από προηγούμενα χρόνια.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
241 111 7955 - 6946 328 939

FACEBOOK

TWITTER

YOUTUBE

Πακέτα Μαθημάτων

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ

Είμαστε εδώ για να πετύχετε μέσω μιας νέας διαδικτυακής εμπειρίας εκμάθησης Αγγλικών!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Κάντε εγγραφή τώρα για να δηλώσετε συμμετοχή σε ένα απολύτως Δωρέαν Online Μάθημα!

Η προσφορά ισχύει για νέες εγγραφές. Εισάγετε το email σας και θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε ένα live online μάθημα 45 λεπτών με την υπεύθυνη καθηγήτρια Αγγλικών. Η ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του θα γίνει κατόπιν συνεννόησης και αναλόγα με τη διαθεσιμότητα. Μάθετε Περισσότερα...

TOP