×

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή αντιμετωπίσατε οποιοδήποτε πρόβλημα με το λογαριασμό σας επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας Ευχαριστούμε!

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ;

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Επίπεδο Αγγλικών C2

Αναφέρεται και ως Επίπεδο PROFICIENCY, με πτυχία που πιστοποιούν τη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας.
CPE, BULATS, IELTS, ECPE, MSU-CELP, TOEIC, ESB, EDEXCE, EDI

Πτυχία Αγγλικών Επιπέδου C2

Το English Courses με την πολυετή εμπειρία πάνω στον τομέα των Πτυχίων Αγγλικών στη χώρα μας έχει τη γνώση και τις πληροφορίες ώστε να σας καθοδηγήσει να επιλέξετε το κατάλληλο πτυχίο για το Επίπεδο C2.

Πληροφορίες

Τι σημαίνει Επίπεδο C2;

Το επίπεδο C2 είναι το ανώτερο επίπεδο και κατακτάται η πιστοποίηση του proficiency όπου το άτομο με ευκολία κατανοεί ότι έχει ακουστεί προφορικά ή έχει διαβάσει. Αυτό είναι το υψηλότερο επίπεδο επάρκειας που μπορεί να επιτευχθεί. Η χρήση των αγγλικών σε άριστο επίπεδο δίνει στο άτομο τη δυνατότητα να επιτύχει σε επίσημους διαγωνισμούς. Εάν κάποιος αναζητά να στελεχώσει μια θέση εργασίας όπου απαιτείται η γνώση μιας συγκεκριμένης γλώσσας και υποψήφιος έχει επιτύχει στο επίπεδο C2, τότε γίνεται κατανοητό, χωρίς αμφιβολία, ότι έχει άριστη γνώση της γλώσσας. Μπορεί να μεταφέρει τις σκέψεις και τις ιδέες του με μεγάλη άνεση και με ένα καλά καθορισμένο τρόπο. Μπορεί να εκφράσει την άποψη του ακόμα και στις πιο περίπλοκες καταστάσεις. Σε αυτό το επίπεδο έχει επιλυθεί πλήρως το πρόβλημα κατάκτησης των αγγλικών ως ξένη γλώσσα και επιπλέον το άτομο που έχει πετύχει να φτάσει σε αυτό το επίπεδο έχει κατακτήσει τη δεξιότητα της επικοινωνίας σε κάθε περίσταση.

Πτυχία Αγγλικών Επιπέδου C2

Τα τελευταία χρόνια η απόκτηση ενός πτυχίου πιστοποίησης του επιπέδου γνώσης της Αγγλικής Γλώσσας αποτελεί για πολλούς γόρδιος δεσμός. Το πλήθος των φορέων πιστοποίησης, καθώς και ο διαχωρισμός σε αναγνωρισμένα και μη, αποτελεί πονοκέφαλο για κάθε ενδιαφερόμενο. Το English Courses με την πολυετή εμπειρία πάνω στον τομέα των πτυχίων Αγγλικών στη χώρα μας έχει τη γνώση για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο πτυχίο για την περίπτωσή σας.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
241 111 7955 - 6946 328 939

FACEBOOK

TWITTER

YOUTUBE

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ

Είμαστε εδώ για να πετύχετε μέσω μιας νέας διαδικτυακής εμπειρίας εκμάθησης Αγγλικών!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Κάντε εγγραφή τώρα για να δηλώσετε συμμετοχή σε ένα απολύτως Δωρέαν Online Μάθημα!

Η προσφορά ισχύει για νέες εγγραφές. Εισάγετε το email σας και θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε ένα live online μάθημα 45 λεπτών με την υπεύθυνη καθηγήτρια Αγγλικών. Η ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του θα γίνει κατόπιν συνεννόησης και αναλόγα με τη διαθεσιμότητα. Μάθετε Περισσότερα...

TOP