×

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή αντιμετωπίσατε οποιοδήποτε πρόβλημα με το λογαριασμό σας επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας Ευχαριστούμε!

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ;

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Επίπεδο Αγγλικών C1

Αναφέρεται και ως Επίπεδο ADVANCED, με πτυχία που πιστοποιούν τη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας.
CAE, BULATS, IELTS, ALCE, MELAB, MET, TOEIC, ESB, EDEXCEL

Το English Courses με την πολυετή εμπειρία πάνω στον τομέα των Πτυχίων Αγγλικών στη χώρα μας έχει τη γνώση και τις πληροφορίες ώστε να σας καθοδηγήσει να επιλέξετε το κατάλληλο πτυχίο για το Επίπεδο C1.

Πληροφορίες

Τι σημαίνει Επίπεδο C1;

Το επίπεδο C1 είναι το προχωρημένο επίπεδο κατά το οποίο κατακτάται η πιστοποίηση του advanced και το άτομο αντιλαμβάνεται τα αγγλικά σε ένα ανώτερο επίπεδο, γλωσσικά και γραμματικά, και καλείται να διαχειριστεί κείμενα και θέματα αντίστοιχου επιπέδου στις εξετάσεις αυτής της πιστοποίησης Με την κατάκτηση αυτού του επιπέδου το άτομο μπορεί να διαβάσει σχετικά με ένα θέμα και να εκφράσει την άποψη του σε βάθος. Το πιστοποιημένο άτομο με επίπεδο C1 μπορεί να παράγει ένα μεγάλο κείμενο με έμφαση στις λεπτομέρειες. Μπορεί να παράγει γραπτό ή προφορικό λόγο με συστηματική επιχειρηματολογία βγάζοντας συμπεράσματα. Ο αυθορμητισμός της έκφρασης αναπτύσσεται σε ένα υψηλότερο επίπεδο ευχέρειας που σημαίνει ότι σε αυτό το επίπεδο μπορεί να μην χρειαστεί χρόνος για να σκεφτεί και να πλαισιώσει μια απάντηση σε μια σωστή πρόταση. Έχει αποκτήσει τη γνώση της γραμματικής και του λεξιλογίου σε βαθμό που δεν απαιτείται να ψάχνει φράσεις ή προτάσεις. Σαφήνεια και ευελιξία στην ομιλία, γραφή και ανάγνωση έχουν ενισχυθεί ιδιαίτερα. Το άτομο είναι ικανό να κατανοήσει κάποιον που ομιλεί τη μητρική του γλώσσα με υψηλή ταχύτητα και χρησιμοποιεί πολύπλοκες λέξεις.

Πτυχία Αγγλικών Επιπέδου C1

Τα τελευταία χρόνια η απόκτηση ενός πτυχίου πιστοποίησης του επιπέδου γνώσης της Αγγλικής Γλώσσας αποτελεί για πολλούς γόρδιος δεσμός. Το πλήθος των φορέων πιστοποίησης, καθώς και ο διαχωρισμός σε αναγνωρισμένα και μη, αποτελεί πονοκέφαλο για κάθε ενδιαφερόμενο. Το English Courses με την πολυετή εμπειρία πάνω στον τομέα των πτυχίων Αγγλικών στη χώρα μας έχει τη γνώση για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο πτυχίο για την περίπτωσή σας.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
241 111 7955 - 6946 328 939

FACEBOOK

TWITTER

YOUTUBE

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ

Είμαστε εδώ για να πετύχετε μέσω μιας νέας διαδικτυακής εμπειρίας εκμάθησης Αγγλικών!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Κάντε εγγραφή τώρα για να δηλώσετε συμμετοχή σε ένα απολύτως Δωρέαν Online Μάθημα!

Η προσφορά ισχύει για νέες εγγραφές. Εισάγετε το email σας και θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε ένα live online μάθημα 45 λεπτών με την υπεύθυνη καθηγήτρια Αγγλικών. Η ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του θα γίνει κατόπιν συνεννόησης και αναλόγα με τη διαθεσιμότητα. Μάθετε Περισσότερα...

TOP