×

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή αντιμετωπίσατε οποιοδήποτε πρόβλημα με το λογαριασμό σας επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας Ευχαριστούμε!

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ;

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Επίπεδο Αγγλικών B2

Αναφέρεται και ως Επίπεδο LOWER, με πτυχία που πιστοποιούν τη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας.
FCE, IELTS, ECCE, MET, TOEIC, EDEXCEL

Πτυχία Αγγλικών Επιπέδου B2

Το English Courses με την πολυετή εμπειρία πάνω στον τομέα των Πτυχίων Αγγλικών στη χώρα μας έχει τη γνώση και τις πληροφορίες ώστε να σας καθοδηγήσει να επιλέξετε το κατάλληλο πτυχίο για το Επίπεδο B2.

Πληροφορίες

Τι σημαίνει Επίπεδο Β2;

Με την επίτευξη του επιπέδου Β2 το οποίο αποτελεί το άνω ενδιάμεσο επίπεδο κατακτάται η πιστοποίηση του lower και επιτρέπει στο άτομο να παράγει λόγο και να αναλύει πτυχές ενός θέματος. Επίσης, μπορεί να δώσει πληροφορίες και να δημιουργήσει ένα λεπτομερές κείμενο που να εξηγεί ένα θέμα, παραθέτοντας για παράδειγμα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ενός θέματος, προτείνοντας λύσεις και δίνοντας συμβουλές. Ταυτόχρονα μπορεί όχι μόνο να γράψει κείμενα, αλλά και να συζητήσει για τα παραπάνω θέματα και με άτομα που μιλούν τα αγγλικά ως μητρική γλώσσα προβάλλοντας την άποψη του. Τέλος μπορεί να κατανοήσει κείμενα τα οποία πραγματεύονται συγκεκριμένα θέματα που αφορούν διάφορους τομείς.

Πτυχία Αγγλικών Επιπέδου B2

Τα τελευταία χρόνια η απόκτηση ενός πτυχίου πιστοποίησης του επιπέδου γνώσης της Αγγλικής Γλώσσας αποτελεί για πολλούς γόρδιος δεσμός. Το πλήθος των φορέων πιστοποίησης, καθώς και ο διαχωρισμός σε αναγνωρισμένα και μη, αποτελεί πονοκέφαλο για κάθε ενδιαφερόμενο. Το English Courses με την πολυετή εμπειρία πάνω στον τομέα των πτυχίων Αγγλικών στη χώρα μας έχει τη γνώση για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο πτυχίο για την περίπτωσή σας.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
241 111 7955 - 6946 328 939

FACEBOOK

TWITTER

YOUTUBE

Πτυχία Αγγλικής Γλώσσας Επιπέδου Β2

Βασικά πτυχία της Αγγλικής Γλώσσας που ανήκουν στο Επίπεδο Β2.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ

Είμαστε εδώ για να πετύχετε μέσω μιας νέας διαδικτυακής εμπειρίας εκμάθησης Αγγλικών!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Κάντε εγγραφή τώρα για να δηλώσετε συμμετοχή σε ένα απολύτως Δωρέαν Online Μάθημα!

Η προσφορά ισχύει για νέες εγγραφές. Εισάγετε το email σας και θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε ένα live online μάθημα 45 λεπτών με την υπεύθυνη καθηγήτρια Αγγλικών. Η ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του θα γίνει κατόπιν συνεννόησης και αναλόγα με τη διαθεσιμότητα. Μάθετε Περισσότερα...

TOP