×

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή αντιμετωπίσατε οποιοδήποτε πρόβλημα με το λογαριασμό σας επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας Ευχαριστούμε!

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ;

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Δωρεάν Online Συμβουλευτική

Γιατί μια σωστή συμβουλή μπορεί να σας δείξει το σωστό δρόμο για την επιτυχία!

Πληροφορίες

Τι σημαίνει Online Συμβουλευτική;

Το English Courses και οι καθηγητές του σας παρέχουν Δωρεάν Online Συμβουλευτική Υπηρεσία που θα σας λύσουν όλες τις απορίες και θα σας κατευθύνουν έτσι ώστε να επιλέξετε το Πτυχίο Αγγλικών που πραγματικά χρειάζεστε. Αρχικά, θα γίνει μια online αξιολόγηση του επιπέδου γνώσης της Αγγλικής Γλώσσας μέσω ενός Online Δωρεάν Test Αξιολόγησης. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αξιολόγησης θα μπορέσετε να συμμετέχετε σε ένα Δωρεάν Μάθημα Αγγλικών. Εκτός από την ενημέρωση για τις δυνατότητες της Online Διαδραστικής Πλατφόρμας Εκπαίδευσης, θα καθορίσετε τους στόχους σας, θα αναλύσετε τις επιλογές που έχετε και θα σας δοθεί η κατάλληλη καθοδήγηση για να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Ποιοι τη χρειάζονται;

Ουσιαστικά όλοι χρειάζονται συμβουλές για ένα τόσο κρίσιμα θέματα όπως η απόκτηση ενός Πτυχίου Αγγλικών, οι σπουδές στο εξωτερικό και η μετέπειτα επαγγελματική εξέλιξη. Σήμερα, υπάρχει πληθώρα Πτυχίων Πιστοποίησης Γνώσης της Αγγλικής Γλώσσας. Το κάθε Πτυχίο Αγγλικών έχει πολλές διαφορετικές πτυχές, όπως είναι ο βαθμός δυσκολίας, οι απαιτήσεις για κάθε θεματική ενότητα, η αναγνώριση από διάφορους φορείς, όπως ο ΑΣΕΠ, ο τρόπος βαθμολόγησης, το κόστος, ο τρόπος και ο χρόνος της διεξαγωγής των εξετάσεων κ.α.

Τα 3 Πρώτα Βήματα προς την Επιτυχία

Ξεκινήστε με το English Coursesσε 3 απλά βήματα

Χωρίς Κανένα Κόστος

Δωρεάν Test Αξιολόγησης

Με ένα απλό Online Test πολλαπλής επιλογής μάθε το επίπεδο γνώσης της Αγγλικής Γλώσσας!

Δωρεάν Μάθημα Αγγλικών

Κάνε τώρα το Online Δωρεάν Μάθημα Αγγλικών και δείτε μόνοι σας για τι ακριβώς πρόκειται!

Καθορισμός Τελικών Στόχων

Καθορίζουμε μαζί τους στόχους και ξεκινάμε άμεσα για να τους κατακτήσουμε!

Συμβουλευτική του English Courses

Το English Courses φροντίζει να χρησιμοποιεί τις Πλέον Σύγχρονες Μεθόδους Διδασκαλίας σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο πεδίο, αυτό της εκπαίδευσης. Υπάρχει πληθώρα μέσων και τρόπων επίτευξης για την παροχή αποτελεσματικών λύσεων προς τους μαθητές του. Έχοντας αυτό ως βασικό στόχο χρησιμοποιεί μια Σύγχρονη Online Διαδικτυακή Πλατφόρμα Εκπαίδευσης μέσω της οποίας οι μαθητές μπορούν να αλληλεπιδρούν με τον καθηγητή κατά την ώρα του μαθήματος, ακριβώς όπως θα γινόταν αν υπήρχε η φυσική παρουσία του μέσα σε μία τάξη. Επίσης, υπάρχει και η Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Μαθημάτων (eClass) στο οποίο ο μαθητής έχει αποκλειστική πρόσβαση και απολαμβάνει την καινοτομία να λαμβάνει όλα τα μαθήματα, τις σημειώσεις, τις ασκήσεις και τα βίντεο των μαθημάτων ώστε να έχει πάντα και παντού διαθέσιμο ότι έχει παραδοθεί στα προηγούμενα μαθήματα. Ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα μέσα από ένα Δωρεάν Test Αξιολόγησης και στη συνέχεια με ένα Δωρεάν Μάθημα Αγγλικών να λάβει ενημέρωση για το Επίπεδο Γνώσης της Αγγλικής Γλώσσας. Έτσι, θα έχει λάβει μια σαφή εικόνα των δυνατοτήτων του ώστε να μπορέσει να καθοριστεί από κοινού ένα χρονοδιάγραμμα επίτευξης των στόχων. H επικοινωνία με την καθηγήτρια υπεύθυνη του English Courses θεωρείται ουσιαστική για τον καθορισμό των στόχων. Η παιδαγωγική κατάρτιση των καθηγητών του English Courses τους επιτρέπει να οργανώνουν τα Μαθήματα Αγγλικών σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ικανότητες και τα ενδιαφέροντα των μαθητών ώστε να υπάρχει και καλύτερη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων τους.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
241 111 7955 - 6946 328 939

FACEBOOK

TWITTER

YOUTUBE

Πακέτα Μαθημάτων

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ

Είμαστε εδώ για να πετύχετε μέσω μιας νέας διαδικτυακής εμπειρίας εκμάθησης Αγγλικών!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Κάντε εγγραφή τώρα για να δηλώσετε συμμετοχή σε ένα απολύτως Δωρέαν Online Μάθημα!

Η προσφορά ισχύει για νέες εγγραφές. Εισάγετε το email σας και θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε ένα live online μάθημα 45 λεπτών με την υπεύθυνη καθηγήτρια Αγγλικών. Η ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του θα γίνει κατόπιν συνεννόησης και αναλόγα με τη διαθεσιμότητα. Μάθετε Περισσότερα...

TOP