×

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή αντιμετωπίσατε οποιοδήποτε πρόβλημα με το λογαριασμό σας επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας Ευχαριστούμε!

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ;

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Η Διαδραστική Πλατφόρμα Εκπαίδευσης

του English Courses

Μέσω της Online Διαδραστικής Πλατφόρμας Εκπαίδευσης δίνεται η δυνατότητα στους μαθητές και τον καθηγητή να έχουν ζωντανή επικοινωνία μέσω βίντεο και ήχου. Η ποιότητα εικόνας και ήχου είναι εξαιρετική έτσι ώστε η online επικοινωνία να μοιάζει σαν να έχεις τον καθηγητή δίπλα σου! Συγκεκριμένα η εικόνα είναι υψηλής ευκρίνειας (HD Video - High Definition Video) και ο ήχος υψηλής πιστότητας (HD Voice - High Definition Voice). Μετά το τέλος κάθε μαθήματος, το βίντεο είναι διαθέσιμο στο προσωπικό eClass του κάθε μαθητή. Βεβαίως, όλα αυτά με την ασφάλεια που απαιτείται (Secure Socket Layer (SSL) encryption, AES 256-bits encryption, HTTPS access).

Πολλοί μας ρωτούν αν το μάθημα Αγγλικών γίνεται μέσω Skype. Όσοι έχουν εμπειρία επικοινωνίας με μαθήματα Αγγλικών μέσω Skype θα γνωρίζουν ότι δεν έχει να προσφέρει πολλά περισσότερα από μία βιντεοκλήση. Αυτό συμβαίνει γιατί το Skype δεν είναι μια πλατφόρμα εκπαίδευσης αλλά μια πλατφόρμα βιντεοκλήσεων. Το English Courses και η Online Διαδραστική Πλατφόρμα Εκπαίδευσης έχει την ίδια ευκολία χρήσης, αλλά με πολλές περισσότερες δυνατότητες που μαζί με το eClass θα κάνουν τη διαδικασία Εκμάθησης Αγγλικών μία αξεπέραστη εμπειρία!

Δείτε το βίντεο με τα Εργαλεία

της Διαδραστικής Πλατφόρμας Εκπαίδευσης

Το μάθημα γίνεται με διαμοιρασμό της οθόνης του καθηγητή με το μαθητή ή το group των μαθητών. Μέσω του διαμοιρασμού οθόνης οι μαθητές βλέπουν το eBook του μαθήματος στο οποίο βρίσκονται η θεωρία, η γραμματική, τα κείμενα, οι εικόνες, οι ασκήσεις και γενικά όλες οι σημειώσεις που χρειάζεται ο μαθητής ή το group των μαθητών.

Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι πάνω στην οθόνη ο καθηγητής και οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα ταυτόχρονα να γράφουν, να σημειώνουν, να υποδεικνύουν ή να απαντούν σε όποιο σημείο του eBook απαιτηθεί χρησιμοποιώντας πλήθος εργαλείων όπως εισαγωγή κειμένου και σχέδια (βέλη, κύκλους, γραμμές κ.α.). Η διαδικασία είναι απλούστατη ακόμη και για παιδιά ή αρχάριους στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Διαδραστική Πλατφόρμα Εκπαίδευσης

Η Διαδραστική Πλατφόρμα Εκπαίδευσης που χρησιμοποιούμε είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη για τα εργαλεία online learning και τις δυνατότητες που παρέχει δίνοντας την αίσθηση ότι ο καθηγητής είναι δίπλα σας!

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Μαθημάτων (eClass)

Όλα τα μαθήματα είναι σε ψηφιακή μορφή. Μπορείτε να διαβάζετε, να κάνετε τις ασκήσεις και να βλέπετε τα video των μαθημάτων από τον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone χωρίς χαρτιά και να έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή!

  • Χωρίς χαρτιά (paperless)
  • Από οποιαδήποτε συσκευή
  • Εξαιρετικό σύστημα σχολιασμού
  • Είναι φτιαγμένο για όλους

Τακτική Αξιολόγηση Προόδου

Δωρεάν συνεδρία για την αξιολόγηση του γνωστικού επιπέδου και των ελλείψεων των μαθητών μέσω ειδικών διαγραμμάτων προόδου τα οποία είναι διαθέσιμα για τους ίδιους ή/και τους γονείς (αν πρόκειται για παιδιά).

  • Δωρεάν Συνεδρία Αξιολόγησης
  • Αναλυτικό Γράφημα Προόδου
  • Συμβουλευτική Καθοδήγηση
  • Καθορισμός Στόχων

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ

Είμαστε εδώ για να πετύχετε μέσω μιας νέας διαδικτυακής εμπειρίας εκμάθησης Αγγλικών!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Κάντε εγγραφή τώρα για να δηλώσετε συμμετοχή σε ένα απολύτως Δωρεάν Online Μάθημα!

Η προσφορά ισχύει για νέες εγγραφές. Εισάγετε το email σας και θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε ένα live online μάθημα 45 λεπτών με την υπεύθυνη καθηγήτρια Αγγλικών. Η ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του θα γίνει κατόπιν συνεννόησης και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Μάθετε Περισσότερα...

TOP