×

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή αντιμετωπίσατε οποιοδήποτε πρόβλημα με το λογαριασμό σας επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας Ευχαριστούμε!

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ;

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Απομακρυσμένα Μαθήματα Αγγλικών μέσω Internet

Θέμα

Απομακρυσμένα Μαθήματα Αγγλικών μέσω Internet

Θέλετε να κάνετε Αγγλικά μέσω Internet αλλά δεν είστε σίγουροι αν αξίζει; Στο English Courses ο καθένας μπορεί να παρακολουθήσει Μαθήματα Αγγλικών μέσω διαδικτύου και να αποκτήσει ένα Πτυχίο Αγγλικών ή να βελτιώσει τα Αγγλικά όσον αφορά τον προφορικό λόγο (Conversational), γενικά ή για συγκεκριμένο επαγγελματικό κλάδο. Στα Online Μαθήματα Αγγλικών συμμετέχουν ενήλικες, παιδιά, φοιτητές, επαγγελματίες, όλων των επιπέδων από όπου και αν βρίσκονται, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Μπορώ να έχω πρόσβαση στα Μαθήματα Αγγλικών από νησιά ή δυσπρόσιτες περιοχές;

Βεβαίως, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα Μαθήματα Αγγλικών του English Courses, αρκεί να έχετε μια σταθερή σύνδεση στο internet.
Mε βάση τους χάρτες κάλυψης ευρυζωνικής σύνδεσης στο internet από τις εταιρείες τηλεφωνίας, τόσο για σταθερή σύνδεση, όσο και για σύνδεση μέσω 3G/4G/4G+ μπορείτε να παρακολουθήσετε τα Μαθήματα Αγγλικών από το 99% των περιοχών της Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα, κάτοικοι νησιών όπως η Κάρπαθος, η Αστυπάλαια, η Σκύρος ή ακόμα ορεινές και δυσπρόσιτες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας όπως χωριά της Ελασσόνας, της ορεινής Ναυπακτίας, της Μάνης έχουν πρόσβαση σε ίντερνετ καλής ποιότητας για πραγματοποίηση Online Μαθημάτων Αγγλικών μέσω του English Courses. Όπως και να έχει, μια δοκιμή μέσω του Δωρεάν Μαθήματος Αγγλικών θα σας λύσει την απορία!
Μπορείτε για παράδειγμα, να δείτε την κάλυψη που προσφέρει η Cosmote για 4G δίκτυο εδώ.

Τα μόνα που χρειάζεστε είναι ένας Η/Υ και όρεξη για γνώση στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Δοκιμάστε ένα Δωρεάν Μάθημα Αγγλικών

Το English Courses παρέχει Πακέτα Μαθημάτων Αγγλικών για όλα τα επίπεδα.

Γιατί να προτιμήσετε Online Μαθήματα Αγγλικών του English Courses;

  1. Χρησιμοποιεί την πλέον σύγχρονη Διαδραστική Πλατφόρμα Εκπαίδευσης και όχι μια απλή πλατφόρμα βιντεοκλήσεων όπως Skype, Viber, Facebook κτλ. Με πλεονέκτημα το διαμοιρασμό της οθόνης του καθηγητή με το μαθητή σε άριστη ποιότητα εικόνας και ήχου, στην οποία μπορεί να γράψει, να υπογραμμίσει, να επισημάνει και να λύσει ασκήσεις σε πραγματικό χρόνο (real time).
    Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και video.
  2. Παρέχει προσωπική Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Μαθημάτων (eClass) στην οποία βρίσκονται οι ασκήσεις, οι εκθέσεις, το λεξιλόγιο και οτιδήποτε είναι απαραίτητο σε εύχρηστες ηλεκτρονικές φόρμες. Οι απαντήσεις με τις επισημάνσεις από τις λυμένες ασκήσεις είναι πάντα διαθέσιμες πριν την έναρξη του μαθήματος περιορίζοντας του χρόνο που καταναλώνεται στο μάθημα για την επίλυσή τους στο ελάχιστο. Τέλος το βίντεο του μαθήματος είναι διαθέσιμο πάντα μετά την λήξη του μαθήματος. Σε αυτό μπορεί να ανατρέξει σε οποιοδήποτε σημείο του μαθήματος βλέποντας σημεία που τον ενδιαφέρουν.
  3. Σε τακτά χρονικά διαστήματα γίνεται Αξιολόγηση Προόδου και παρουσιάζεται με τη βοήθεια γραφημάτων το επίπεδο και οι ελλείψεις των μαθητών. Με αυτόν τον τρόπο επισημαίνονται τα σημεία βαρύτητας στα οποία πρέπει να επικεντρωθούν τόσο ο καθηγητής, όσο και ο μαθητής. Για να φτάσουμε σε αυτά τα αποτελέσματα προηγούνται εξειδικευμένα test αξιολόγησης ταυτόχρονα με τη γενική εικόνα του καθηγητή μέσα από τα μαθήματα.
  4. Το πιο σημαντικό από όλα είναι η Εμπειρία των Καθηγητών του English Courses στην εκμάθηση Αγγλικών για την απόκτηση κάποιου από τα αναγνωρισμένα Πτυχία Αγγλικών, Βελτίωση Αγγλικών στον Προφορικό Λόγο (Conversational) ή για Βελτίωση Αγγλικών για συγκεκριμένο επαγγελματικό κλάδο.
  5. Ανταγωνιστικές τιμές για Ιδιαίτερα και Ομαδικά Μαθήματα Αγγλικών. Για ορισμένες περιοχές, όπως νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές το οικονομικό όφελος φτάνει ή και ξεπερνά το 100%. Μειώστε το κόστος εκμάθησης Αγγλικών τώρα! Δείτε τις Τιμές των Πακέτων Μαθημάτων του English Courses και μιλήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε πιο αναλυτικά σε όποια απορία έχετε.

Σε οποιαδήποτε περιοχή της χώρας ή του εξωτερικού και αν βρίσκεστε μπορείτε να απολαύσετε μία πραγματική Εμπειρία Εκμάθησης Αγγλικών από το English Courses, το αρτιότερο Online Φροντιστήριο Αγγλικών, στις πιο προσιτές τιμές.

Τα μόνα που χρειάζεστε είναι ένας Η/Υ και όρεξη για γνώση στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Δοκιμάστε ένα Δωρεάν Μάθημα Αγγλικών

Το English Courses κάνει την εκμάθηση των Αγγλικών πιο εύκολη από ποτέ!

Το βρήκατε ενδιαφέρον; Μοιραστείτε το!

Share on Facebook  Share on Google+  Tweet about this on Twitter  Share on LinkedIn

 

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
241 111 7955 - 6946 328 939

FACEBOOK

TWITTER

YOUTUBE

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ

Μαθηματα Αγγλικων μεσω Skype - Μαθήματα Αγγλικών OnlineRead more +12 Δεκεμβρίου 2020 από Θεοδώρα Γκαβού στην κατηγορία Γενικά Άρθρα

Μαθηματα Αγγλικων μεσω Skype

Read more +27 Οκτωβρίου 2019 από Θεοδώρα Γκαβού στην κατηγορία Γενικά Άρθρα

Δυσλεξία και Μαθησιακές Δυσκολίες στην Αγγλική Γλώσσα

Αγγλικά Online ή σε Φροντηστήριο - English CoursesRead more +05 Νοεμβρίου 2018 από Θεοδώρα Γκαβού στην κατηγορία Γενικά Άρθρα

Αγγλικά Online ή στο Φροντιστήριο;

TOP